Iraz Kızlar normaldede 3-4 günde çıkan biriydim ama şuan sol yan karnında toplanmış karnım bir sis 8+1 im fakat 4-5 aylık sanki ne yapmam lazım
Gamzeli_03 Iraz bir çay kaşığı kimyon yarım çay bardağı suda karıştır iç birkaç gün böyle devam et bir de içebilirsen zeytinyağı şifa niyetine gözünü kapat iç Bir de internetten bakabilirsin incir ve zeytin yağı kürü o da çok faydalı
Gamzeli_03 Iraz canım biraz mide bulandırıcı ama TV de duymuştum hasta bir teyze kızımı bakıyordu o da aynı kabızlık sorunu yaşıyordu doktora sordular doktor da Eline eldiven tak öndeki taşlaşmış dışkıyı çıkar başka türlü kabızlığı geçmez demişti
Busrra06_ Iraz mideniz bulamıyorsa kefir içebilirsiniz kayısı yiyin bazı kişilerde bulgur çok işe yarıyor. Gebelikte bende de çok oldu kabızlık normalde olmazdı ama kefir baya rahatlatiyor
Neferut Iraz kefir ve kuru kayısı sayesinde kurtuldum o illetten. Geçen bir hafta içmedim yine başlamıştı düzenli kefir içip kurtuluyorum valla. Çok geçmiş olsun
EceQueen Çok ıkınmayın🥲 hamilelikte damarlar hassas, hemoroid başlıyor çoğu kadında bu yüzden. Uzun süre deneme yapmayın parça parça tuvaleti giderme denemeleri yapın🙏🏻
Hale_canoglu Iraz ben halen çekiyorum sabah aç karınla 3 tane kayısı birde su içiyorum sonrasında lavaboya çıkma ihtiyacı oluyor zaten dr ilaç verdi ama kullanmama gerek bile kalmıyor bu sayede
br2023 Iraz Bende de kabızlık var zar zor çıkıyorum tuvalette çıkınca da kanıyor malesef yırtılma oluyor galiba🥲Bebek emzirdigim için herşeyi de yiyemiyorm😑