sutlukahve_ bnnryksl riski olsa doktorlar yapmaz diye düşünüyorum ama içiniz rahat etmiyorsa vajinal muayene kabul etmeyin
GulsenUlu bnnryksl hicbir riski yok, vajinal muayene adi ustunde vajinada, ama bebek rahimde kesenin icinde.
EsK07 bnnryksl Yok tabiki. Vajinal ultrason ile bebeğin bulunduğu nokta farklı yerler. Zaten doktorunuz risk görürse yapmaz. Ki muayene öncesinde bunun riskli bir işlem olmadığını belirtmiş olması lazım doktorunuzun. Benim ilk muayenemde kalp atışı için vajinal ultrason yapılmıştı. Öncesinde doktorum hiçbir zararı olmadığını halk arasında böyle yanlış bir inanış olduğunu söyledi
bnnryksl GulsenUlu bende böyle düşünüyorum ablamlar riskli deyince kafama takıldı bircok arkadasımda vajinal baktırdı bir sorunları olmadı
Rukiisss bnnryksl bence alttan muayene olma kese görünürse kalp atışı sonra duyulur bende 7 haftalıkken kesemi görmek için gittim kalp atışı duyulmadı doktor bekle istersen alttan bakalım dedi ben bir hafta daha beklerim deyip döndüm 8 haftada gidip kalp atışlarını dinledim
Silan_Abdullah bnnryksl bence izin verme ben 8. Haftada duydum düşük olur dokunmalarına izin verme biraz sabret
aylaamomm bnnryksl bana kese oluşurken bi doktor alttan baktı sonra yine ona gittim hatta kalp atışınıda ordan dinlemiştik venşaşırmıştım ama bi sıkıntı olmadı şükür riskli gebelikte bakılabilir
GulsenUlu bnnryksl iciniz rahat olsun 🥰 hatta vajinal muayenede mesela akinti, polip vs var mi onlari da kontrol etmis oluyor. Karindan muayene tabii ki daha rahat. Ama ben kalp atisini ilk kez karindan gorunmemisti, vajinal muayenede duymustum 🥰
b-bg bnnryksl hiç bir zararı yok benimde kesem vajinal görünmüştü 27 haftalık olduk. zararlı olsa doktorlar yapmazlar merak etmeyin
pembebiranneadayi bnnryksl Benim gebelikte 38. hafta civarıydı çatı muayenesi yaptırdım hiç vajinal bakılmadı . Ama kuzenim Almanya’da yeni doğum yaptı ona mesela sürekli vajina ultrason ile bakılıyordu sağlıkla da kucağına aldı bebeğini herhangi bir sıkıntı olmadı.
Defnezumramom bnnryksl riski yok ben 2li taramayı alttan baktırmak zorunda kaldm bebeğim yüzünü döndü sırt üstü yada yüzüstü görmek gerekiyordu bişide olmadı hatta doktorum biz size riskli bişi olmadıkça cinsel ilişkiyi yasaklamıyoruz eşinle birlikte olabiliyorsan herhangi bi sıkıntı teşkil eder mi sence dedi çok mantıklı geldi😂
bnnryksl Defnezumramom banada öyle geldi ilişki evet o cihazda ucuna sokuluyor bebeğin oldugu yere kadar sokulmuyor ikisi farklı seyler falan dedi ablamlar ıcıme kuskuyu soktular zilliler🤣
simge201 bnnryksl hiç bir riski yok tabiki. Bende 6. Haftada kalp atışı duyamadik diye vajinal ultrason yaptı dokotrum. Kalp atışını duyduk çok şükür. Bir sıkıntı olmadı. Bence sizde gerekiyorsa yaptırın
Alone bnnryksl defalarca vajinal bakıldı ( kilolu olduğum için ilk başlarda bebeği görmekte sorun yaşıyorduk). Herhangi bir sorun yaşamadım. Ztn bir riskiniz var ise doktorlar vajinal bakmıyorlar
Defnezumramom bnnryksl yok kız bişi olmaz Allahın izniyle daha net görünüyor bebek karından ziyade ordan
myangelson bnnryksl şöyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın. Bu hamileliğimde kese karından gözükmez diye vajinal muayene oldum vajinalde bile zor gördü keseyi. Hiçbir sorun da yaşamadım ne ağrı ne lekelenme şuan 15+6 haftaligiz. Zararlı birşeyi doktor yapmaz zaten. İlk hamileliğimde de 19. Haftadan itibaren hep vajinal muayene oldum.
bnnryksl myangelson ablamlar varya onlar içime kuşkuyu soktu zilliler 🤣yoksa arkadaşlarımda yaptırdı bi sorun olmadı gerekirse bende yaptıracağım teşekkür ederim