Brconr Kızlar betam 26 eylülde 900 dü 01 Ekim 4254 Fakat bugün doktor keseyi göremedi neden acaba? Betam sağlıklı artmamış mı
Sila41_ Brconr 7200 olması gerekirdi ama stres yaoma yine de bu gün kan vermişsin ya yarın değil diğer gün yani perşembe günü bu gün kan verdiğin saatte yine kan ver bakalım kaç çıkacak en önemlisi stres yapma
Sila41_ Brconr kötü artmamış bu arada perşembe günü kan ver sonucuna göre ara doktorunu söyle kaç olduğunu o zaten söyler sana
Brconr Sila41_ ya gerçekten beynim durdu hesap bile yapamadım dış gebelik mi acaba belirsizlik çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın
Sila41_ Brconr bak sakin ol işk önce sıkıntı stres yapma bekle bi bakalım ne olacak daha çnce kese görüşmüş müydü
Haziii @Brconr bence gayet iyi artmış canım sıkma canını 2 günde 2 katır artması yeterli hayırlısıyla görürsün inşallah
Neagulili Brconr 1468 le karından göremedik keseyi ama alttan gördük yani illa böyle olması gerekir diyemeyiz canım panikleme 7 haftada yeni gördüm keseyi hemde hala bebeği göremedim