Kuzeyibeklerken 34+6 Haftalık hamileyim burnum kanıyor ve başım dönüyor böyle olan varmı aranızda ? Hamilelikte burun kanaması normal yazıyor internette ama ilk gebeliğim yardımcı olursanız sevinirim 😞
Seyyyma7 Kuzeyibeklerken canım bir bilgim yok ama benim arkadasım da hamileyken çok burnum kanar demişti , doktor normal böyle şeyler hamilelikte demiş ama baş dönmesini bilmiyorum telefonu varsa ara hemen doktorunu
Nurrrrr Kuzeyibeklerken Canım bende normal diye biliyorum kaynanamın görümcemde hamileyken burnu kanarmış amma sen git doktora belki başka bişey der canım 👍🏻
nagihanyesim Kuzeyibeklerken canım bende 20+3 üm bu sabah aşırı derece bir burun kanamam oldu bende normal olduğunu okuduğum için pek umursamadım
Cemreemine Kuzeyibeklerken canim bi doltora gorun belkide tansuyonun yukseldigi icin kaniyodur Allah korusun bas donmesi normal degil cunku
Kuzeyibeklerken Seyyyma7 benimde bundan önce 2 kez kanadı ama hiç baş dönmem olmamıştı ve bu kadar şiddetli kanamamıştı muslugu kısık bırakırsın damlar aynı o şekil geldi bi anda 😞
Kuzeyibeklerken Nurrrrr evde tekim eşimi bekliyorum gidip meralımı gidereyim en azından endişe etmem bidahakine
Kuzeyibeklerken nagihanyesim bende hiç umursamıyordum ama bu sefer baya şiddetli olunca korktum allah razı olsun
031965 Tansiyondan olabilir mi? Dönme ve kanama deyince aklıma direkt tansiyon geldi. Ölçtürebilirsen ölçtür ona göre doktora görün bence
Aysedznl Kuzeyibeklerken 32 haftalığız bizde 🙏🏻 Çok uzun zamandır burun kanamam sıklıkla devam ediyor doktorum normal olduğunu söylüyor korkulacak birşey yoktur merak etme sen. Yine de aklında soru işareti kalacaksa sormalısın doktoruna
Zeynp Kuzeyibeklerken benim 2. Trimesterda çok burnum kanadı hormonların artışından kaynaklanıyormuş Ama bi tansiyonunuzu ölçtürün