Mervoliiiiiii Hanımlar 40+4 2. doğumum olacak gelen giden yok doktorum yatış verdi. Suni sancı ile doğumum başlatılacak çok korkuyorum suni sancı almaktan . O kadar sancı çekip sonu sezeryan biten bir sürü hikaye okudum burda onların etkisinden mi bilmiyorum hiç hazır değilim sizlerin suni sancı ile kolay geçen doğumlarınız var mı acaba?
Elfidaa Mervoliiiiiii hiç öyle kötü hikâyeleri düşünme. Resmen bir kaç saat sonra evladinla kavuşuyosunuz 😍 bende suniyle doğum yaptım herşey 4 saatte oldu bitti rahat bir sekilde. Kendine ve bebeğine güven sadece
irem88 Mervoliiiiiii ben ben 3 doğum yaptım hepsi suni sancı ile oldu çokta kolay oldular sen kendini rahatlat hayırlısı neyse o olsun doktor daha fazla bekleyemez zaten Allah yardımcın olsun
BerivanLina Mervoliiiiiii cnm bende her iki dogumumu sadece suniyle yptm inanki daha kisa suruyor kendini rahatlat olumlu dusun lutfen
Masal24- Mervoliiiiiii Ayyy aynı koeku bende de var cuma günü yatış verdi doktor suni sancı ile doğum yapacağım. Herkes keşke suni almasan çok zor normal sancindan daha beter vs. diyor. Normal sanciyi da bilmiyorum ki onun daha beteri nasıl hiç bilmiyorum valla hem sevinç var içimde hem de deli dehşet korku 🥲
irem88 Mervoliiiiiii içimden bir his 4. Doğum umuda öyle yaparım diyo😂sonunda bebeğine kavuşmak var onu düşün keşke benimde günlerim dolsada bende şimdi doğursam😊
Melek_unal Kizlar bugün 40+0 olduk bugün doktora gitmeli miyim yoksa sancimi suyunun gelmesinimi bekliyim
Masal24- Melek_unal Belli dakikalar arasında ağrı gelip gitmesi gerekiyor diyorlae doğum sancısı olması için . Bir de duşa falan girin geçmezse olabilir diyorlar
Melek_unal Masal24- sancı saate bir bazen bikac saatte bir geliyor ama belim hep ağrıyor sancı belimdemi bilmiyorum vajina dada ağrı oluyor
Arzu1_ Melek_unal aynı durumdayız. 40+1 olduk. Belim ağrıyor, bacaklarım falan, ama son günler doğum için yaptığım egzersizlere bağlıyorum. Karnım sertleşiyor, ama sancı yok. Böyle bi bilinmezliyin içindeyim. Keşke bu gün doğursam 🙄
Sumeyyeky Mervoliiiiiii 7 saat suni sancı çektim bıraksalar bi 10-15 saat daha çekerdim rahat ol her bünye bir değil benim de suni sancı sonrası sezaryen oldu kızım kordon doladığı için ama geçiyor bitiyor sezaryen sürecim de çok kolaydı hiç zorluk yaşamadım stresini korkunu at üstünden her şey kolay olacak ❤️
Melek_unal Arzu1_ Arzu1_ çok yuruyemiyorm da belimden dolayı son günler geçmiyor ya keşke keşke biran önce dogursak