Adensah fztanne1 canım sayfada hep paylaştım aldıklarımı hoşuna giden varsa link veya satıcı söyliyim hemen
Minikklerinannesi5 Adensah bu hastane çıkışını daha detaylı çekip atabilir misiniz ve hangi siteden aldınız acaba🤗 Güle güle sağlıkla kullansın minik prenses🌸
Melamial Adensah ay ilk defa zevkli kız annesi görüyorum bayıldımmmmm😍😍😍 Kızım olsaydı ben de aynı bu tarz alırdım. Büyüyecek diye saçma kıyafet giyen çocuklardan, saçma pinterest renklerinden bıktım vallahi. Kız çocuklarına hiç yakışmıyor
yeni_anne2 Adensah benim görümcem çok uzerınde suret olan elbise alma melekler suret olan elbiseleri cok gelmezz dedii ılk defa duydum sizce var mıı boyle birr sey
Adensah yeni_anne2 canım bence çok saçma onlar zaten melek olur mu öyle şey rabbim onlar korumasız melek uğramaz ne demek bilmiyorum ama bana saçma geldi rabbim bütün evlatlarımızı korusun
yeni_anne2 Adensah ayyy ne bilim yıaa bende şaşırdım zatenn üzerinde çok suret olmamasına dikkat et falan dedı benım de ılk gebelıgım sasırdım
yeni_anne2 Adensah birde marta dogum var hayırlıysa ne kumas alıcam ne kadar kıslık almam gerekiyor onu da bilmiyorum karar veremedim pek
Adensah yeni_anne2 yok canım bence öyle birsey tertemiz giydir kimseyi dinleme rabbim her zaman korur meleğini
hatice_aygun2 Adensah triko ve peluş çok terletir kışın bide dogalgaz açık evlerde ben genelde mevsimlik takımlar aldım ince evin içinde yeni doğan çok çabuk isilik olduğu için bastırılmaması lazım benim kızımda kış çocuğu çok dikkat edilmesi gerekiyor bence 😊 Adensah