Melike3506 Ebru567- anladım, çatlamayı da değerlendirmek gerekiyor zaten bugün yapmasınız bile çatlama gününü değerlendirin zaten gün aşırı ilişki de sperm kalitesini bozuyor diye biliyorum
Ebru567- Melike3506 24 saat geçti deneriz bugün artık yarında çatlar inşallah yarında deneyelim Allah bilir artık ol derse olur
mervub Merhaba kizlar. Kac aydir deniyorsunuz? benim 2. ay denemem ama regl oldum yine. Stres basladi
Ebru567- Melike3506 evet dün pikti değerlendirme olmadi çok üzüldüm acil durum evden gitti gece geç geldi bende uyudum napayim bugün insAllah çatlamış olursa bugün yaparız Allaha bıraktım artık olursa olur moduna geçtim
Melike3506 Ebru567- bende pik olan günü değerlendirmedim pikten önce ki günü değerlendirdim bir de pikten sonra ki gün çatlama oldu o günü değerlendirdim zaten spermler uzun süre canlı kalıyor
Ebru567- Melike3506 dün pıhtılaşma değerlendirmeniz ama bir sürü havuç yedim bugün havuç suyu içtim kaynatıp gene havuç yerim daha yapmadım test meraktan yapasım var inşallah catlarda bugünü degerlendirrim
Ebru567- Melike3506  16 yazan resim bugün yaptım diğeri dün akşam çatlaması az kaldı sanırım akşam gene test yaparım 9 buçukta bakalım nasıl olucak havuç suyuna içtim ama içmesi zor yemesi daha kolay
Ebru567- Melike3506 demi banada öyle geldi ama içmeye devam ettim zormuş ya içmesi havuc suyunu 1 saate tekrar yapicam 12 gibi gecede değerlendiririz Allah bilir gerisini
Melike3506 Ebru567- evet suyunu içmek zor oluyor tadı kötü ama bebek için olduğunu düşününce kolaylaşıyor içmek 🥰