Melike3506 Merhaba kızlar, hala çatlamaması normal mi? Çatlama için ne yapabilirim önerileriniz var mı?
Ebru567- Melike3506 innovita mi bunun markası kaçıncı gün böyle koyulduki ben adetin ilk gününden 13 gundeyim hala silik şuanda bi anda mı koyulascak anlamadım
Melike3506 Yakamoz20 teşekkür ederim öyle yapayım, peki sizce pik hangi gün dün müydü yoksa bugün mü ben pazar gününkü sanmıştım ama hep daha da koyulaştı
zlemceylan Melike3506 evet canım ama bu da benim geçen ay aldığım testlerin serisine benziyor bu çok koyu çıkarıyor 🥰 haberin olsun bende de siyaha yakın bir renk çıkarmıştı biraz rengi açıldığında çatlama olmuştur yüksek ihtimalle
zlemceylan Melike3506 bu arada 30 Eylül ve 1 Ekim yumurtlama canım test çok koyu gösterdiği için yumurtlamayı 🥰
Melike3506 zlemceylan su zaten çok içerim bu sabahta havucu kaynatıp suyunu içmiştim bir de ayrıca çiğ tüketeyim o zaman ☺
zlemceylan Melike3506 eğer çiğ yerken zor gelirse ince ince doğra üzerine limon sık çok güzel oluyor ben öyle yedim 🥰
Ebru567- Melike3506 inşallah bekliyorum acaba dedim saatmi değiştiriyor 5 buçuk gibi yapıyorum innovita yi ben öğlen 1 buçuğa doğruda laboquick marka yapiyorum kaset gibi ikiside silik