Annebebek000 Kumsal28 kese capi yazmiyor ama korkmayinn Biraz once cikdim muanedenn Kalp atimini ve bebegi gordum sukurr 7+1 im ama 6+6 cikdi Kucuk olduklari icin gorunmuyorr bende sizin gibi korkmusdumm tedirgin olmayinn yanii
Yildirim35 Melsss 7. Haftada vajinal muayenede kalp atışını duymuştuk sonrasında başka bi doktora gittiğimde karnımdan baktığında sesi duyuramam ama görülüyor bak demişti kalp atışını göstermişti biraz cihaz ile alakalı olabiliyor hayırlısıyla duyarsınız inşallah
Sevim1902 Kumsal28 test yaptığımız gün konuşmuştuk sizinle ben de salı günü gidicem hayırlısıyla inşallah kalp atışını duyarız🤲😍
Annebebek000 imcakir ay size de yazcakdimm unuttum kusura bakmayinn Tedirgin olmayin sakinn benim ki 2 gun kucuk cikdii kucuk oldugu icin de gorunmuyorr yani anca gelisiyor dedi doktorr gonlunu rahat tut yanii Sende saglikla duyarsinn insaAllahh bi dr makina cok kotuu kalp atis sesini bile duzgun vermedi
Gls_bnl Hayırlı olsun, doğum tarihimiz aynı görünüyor. 20.05.2025 🙂 Randevunda duymuş olursun bence. Ben duydum çok şükür. Rabbim sağlıkla dogmalarini nasip etsin. Dua edelim birbirimize 🥲