Duruxxx Kızlar 12. Haftada doktorum cinsiyeti gördü ama fetal DNA sonrası cinsiyet partisi yapacağımız için söyletmedik 12. Haftada gördüğüne göre erkek midir daha kolay ayırt ediliyor ya biraz öyle hissediyorum 😂
Nilnil3535 Duruxxx hayır arkadaşıma doktor 11. Haftada kız dedi ve kızı oldu öyle düşünmeyin alakası yok erken haftalarda zaten organdan tahminde bulunmuyorlar içeride bir yapı var o dikey mi yatay mı ona bakıyorlar bir de kemik yapısına aklınızda olsun 😊
Gmzcngz Duruxxx dün bizde gittik ama göstermedi kendini 😪 Tahminde bile bulunamadı adam 😂 nasipse bende fetal dna ve 2 hafta sonra 14.hafta olcak o zaman netleşir sanırım
Duruxxx Pengusss aynen onu bekliyoruz da 12. Hafta civarı olup ultrasonda kız olduğunu öğrenen var mı onu merak ediyorum
Duruxxx Nilnil3535 öyle mi diyorsunuz 😅 inşallah sağlıkla ve hayırla gelsin önceliğim bu tabi ki ama gönlümden hep kız geçiyordu bakalım ne olacak 😂
Duruxxx Gmzcngz ben de perşembe kan vereceğim fetal dna için 2 haftaya kesin öğreniriz artık 🥰 nereye yaptıracaksınız
Gmzcngz Duruxxx ya inanır mısınız firma adını dün yazı olarak gördüm sordum ama unuttum ya 🤦♀️ doktorumun çalıştığı firma zaten kişi özel kendi bulup yaptırmıyor .
Duruxxx Gmzcngz benim de doktorumun önerdiği bir firma , panorama ismi bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız
Gmzcngz Duruxxx aman bence firma firmadır yani . Evet inşallah sonuçlarımız güzel çıkar ama aksine bişey çıkarsada aldırmayı düşünmediğimden açıkçası pek takmıyorum 🥹 ilk defa herşeye stres yapan ben bunu düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor
Duruxxx Gmzcngz valla ben de her şeye stres yapıp takıyorum ya ilk gebeliğim çok zorlu süreçlerden geçtik Allahın izniyle sağlıkla hayırla alalım kucağımıza