Firdooo409 Selam kızlar bugün doğum günüm ve hiç kimse bilmiyor hatırlamıyor , eşim bile. Doğum günümü kutlar mısınız ❤️ Bebişim bir kaç tekme ile kutladı 😂🌸🥺 Bu konularda hep ince düşünüyorum ama kimse bana aynı incelikte davranmıyor kalbim kırılıyor.
User658383839 Firdooo409 doğum gününüz kutlu olsun 🎉🥰 nice mutlu yıllariniz olsun ❤️ Eşiniz de hatırlar umarım unutmuş ayağına yatıyodur belki 😁
mervemurat16 Firdooo409 doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim 🎈
Htccndn Doğum günün kutlu olsun canım eşinle sevdiklerinle ve ailenle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşların olsun iyiki doğmuşsun ❤️🎊🫧
Firdooo409 Htccndn Beni çok mutlu ettin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sevdiklerimizle huzurla yaşlanırız ❤️
Htccndn Firdooo409 rica ederim canım ne demek bende böyle günlere çok önem veririm anlıyorum seni ❤️🥰
Firdooo409 User658383839 çok teşekkür ederimm çok incesin Hiç sanmıyorum bu konularda tam bir 🪵🐄 Anladınız
Glchan_34 @Firdooo409 iyi ki doğdun dilerim her yaşın bir önceki yaşından çok daha güzel geçer bebisinle çok mutlu olursunuz🥰