Aysgl_58 AVM girişleri ya da hastane girişlerinde ki güvenliklerden geçerken hamile olduğumuzu belirmeli miyiz? Ben geçiyorum ama içim de rahat değil. Radyasyon bebeğe zararlı biliyorum. Avmdekilerden bi şey olur mu ki
Enfal_06 Aysgl_58 ben geçmiyordum bana niye geçmiyorsun da demediler avme dekiler de radyasyon yok diye biliyorum
Fundaaaaa Aysgl_58 çocukları da geçirmiyor ki her avm’de çocukları yandan geçirin sizde yandan geçin diyorlar
HeMSiReM @“Aysgl_58” merhabalar içiniz rahat olsun radyasyon yok o cihazlarda . Rahatlıkla geçebilirsiniz . Biz eğitimini almıştık orada anlatılmıştı .
EceQueen Aysgl_58 ben yandan geçiyordum göbeğimi dışarı çıkartıp tutarak😅 bir şey demiyorlar anlayıp. Şimdi zaten belli göbeğim, direk dışardan geçiyorum. Çok zararlı bir radyasyon değil o makinenin yaydığı ama ne gerek var, yandan geç gitsin.
Aysgl_58 Şimdiye kadar geçtim. En korkutan da havaalanındaki güvenliklerdi. Tüm güvenlikler bir şey olmaz dedi ben de geçtim. Bundan sonra geçmem
myavocado Aysgl_58 olmaz diyenler de var ben net bilmiyorum ama gebeliğimde geçmedim, şimdi bebeği de geçirmiyorum hiç. Güvenliğe söyledigimde sorun yaşamadım, yardımcı oldular.
Marlaa Bebeğe zarar verecek bir radyasyonu yok ancak ben yine de geçmiyorum ne olur ne olmaz diye. Ondan ziyade çantamızı koyduğumuz cihazlar daha fazla radyasyon yayıyor . Çantanızda yiyecek vs bırakmayın kalırsa da onları tüketmeyin