Caglaaa37 Kızlar selam çalışıyorum aslımda 22 haftayım suan patron çıkılımı veriyo yerime birini aldıgı için 32 ye kadar ara vermeden başka bir yerde sigortalı olsam çalışşam olur mu parayı almak için yoksa tek yerde mi olması gerekiyo sigortanın
Cigdemm000 Caglaaa37 merhaba hamile kadınları işten çıkaramazlar kanunen yasak diye biliyorum. Sizi nasıl çıkartabiliyor ki Konu ile ilgilide çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını arayıp bence daha doğru net cevap alabilirsiniz. 170 arayın bence
momofmychildren Caglaaa37 gebeliğinizi önceden bildirdiyseniz sizi çıkaramaz Bunun dışında başka yerde sigortalı göründüğünuz sürece sıkıntı yok paranızı alabilirsiniz
Caglaaa37 Cigdemm000 gebeliği kullanmıyo farklı bahaneler buluyo çıkarmak için galiba notere yazı yazılıyomus odemeler için falan oyle karsı çıkılıyomus dogum parası falan onlara alabiliyomussunuz 170i aradım ödemeni yaparlarsa cıkarırlar dedi ben de çıkaramazlar diye biliyorum çünkü
RiRi22 Doğumdan önce 90 gün sigortalı olmanız gerekiyor diye biliyorum. Yani hamileliğin 37. Haftaya kadar 90 günlük çalışma süresi olması gerekiyor. Çalışma bakanlığını arayıp teyit ettirin bence
Caglaaa37 momofmychildren bildirdim tabikide ama gebeliği kullanmıyo farklı bahaneler buluyo çıkarmak için galiba notere yazı yazılıyomus odemeler için falan oyle karsı çıkılıyomus dogum parası falan onlara alabiliyomussunuz