Fatu Merhaba kızlar nasıl gidiyor varmı bnmle aynı hafta da olan kaç kiloda bebisler doğum günü belli oldu mu 🤗🦋
Esrakalkanc Fatu 23 haftalık olduk ama uyuyamıyorum Bı saga Bı sola donuyorum agırlasmak ıcın cok mu erken
[silindi] gzm_42 ay maşallah sağlıklı gelsin bebişler dualarım kendim ve tüm anne adaylarımızla hayırlısıyla bir avazda kurtuluruz inşallah 🥰🌸
gzm_42 [silindi] amin inşaallah canım bende öyle tek kendim için değil bütün hamileler için ederim duamı ve hamile kalmak isteyenler için ediyorum 🤲🤲🥰
Tugba9106 34+3 olduk doktorum gün verir heralde birdaki haftaya gittiğimde.kilosu gayet iyi yazmayim nazardan korkarim. 36 haftalik bir bebek gibi dedi doktor maşallah. Gayet guzel beslenince bebe iyi kilo aliyor. 🤩💙
cactus123 Fatu 32+4 kilosu 1800 dün gittim en son zayıf uzun bir bebek diyor doktorum hergün acaba bugün bişey olacak mı diye tedirgin oluyorum
Kubra6694 Fatu maşallah haftasından iyi kilo durumu. Süreciniz güzel bence tontis olsunlar doğumdan sonra zaten tahmini 200 grm kadar eksiliyorlar