Derininannisi 23. Haftadayım kızımı bekliyorum geçen hafta detaylı ultrasona girdim doktor rahim ağzı daralması var dedi 28 cm ölçtü doktorunuzla görüşün dedi doktoruma söyledim oda 29c ölçtü 25 altına düşerse sıkıntı olabilir ama şimdilik bi sıkıntı yok dikkat et dedi progestan verdi onu kullanıyorum ayni zaman da çalışıyorum ağır bi işim yok iş konusun da sıkıntım yok ama korkuyorum yine de endişeleniyorum bu durum da olan var mı ne yapmam gerekir 😔
Lucky Derininannisi ben varım canım bol bol istirahat ediyorum senin ayakta kalmaman lazım ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe sıkıntı yaşama olasılığın yüksek 😕
Evinaram Derininannisi 23 haftalıkken Benimde 28 mm di hiç korkma progestanı düzenli kullan ve dinlen ağır kaldırma çok yorma istirahat et bol su iç ilişkiye girme inşallah sıkıntı olmaz şuan 28 haftalığım 32 mm çıktı
Btl42 Derininannisi benim de öyle cnm bebek aşağıfa biraz ben de çalışıyorum ve sğrılar oluyor dinlenmeye çalışıyorum ama domtor çalışma da demedi inş dikkat etmeye çalışıyorum