Lavin___ Af edersiniz sabahtan beri Her lavaboya gittiğimde jel gibi peçeteye geliyor böyle mukus gibi uzuyor ya böyle mi olur ki tek seferde gelmiyor muydu bu? 37+4teyim
ikimelekannesii22 Lavin___ o değil nişan kahverengi lekelenme olmustu bende bi kere oldu sonrasında doğurdum
132025 Lavin___ benden de iki gün önce değişik birşey gelince araştırdım baya nişan olabilir kimisinde parça parça gelirmiş benimde kanlı pembemsi veya kahverengi değil şeffaftı mesela
Aycicegi_ Lavin___ Bende de iki haftadır ara ara peçeteye geliyor. Afedersiniz ilk başta büyük tuvaletten sonra gelmişti şimdi normal şekilde beyaz opak jelimsi, sümüğümsğ birşey geldi ama tırnak büyüklüğünde. 32. Haftamda doktor herşey normal demişti.
Lavin___ Sabah doktoruma yazdım olabilir dedi ama hala gelmeye devam ediyor yani anlayamadım o yüzden
Desidaaa Lavin___ benimde önce öyle bir süre uzayan akıntı geldi sonra daha koyu kıvamlı kahve sarı karışık büyük bit parça şekilde geldi kimi parça parça atarmış ama
Lavin___ Desidaaa Yaa evet tam dediğiniz gibi ve her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor kaç saattir böyle peki daha sonra gelen parçayla bunun arası ne kadar sürdü?
Lavin___ 132025 evet jöle gibi değil mi? Af edersiniz elleyince sümük gibi uzuyor ama kokusuz renksiz
Desidaaa Lavin___ benim bir gün önce öyle uzayan akıntım oldu ertesi gün sabahına nişan geldi tamamen ama nişan geleli de yarın 1 hafta olacak tık yok hala 😂
Cansu1003 Desidaaa doğum yaptınızmı acaba bende 38+5 deyim şeffaf renksiz kokusuz bi akıntım oldu ne oldugunu kestiremedim
Desidaaa Lavin___ valla hareketleri hep deniyorum evde bile sürekli hareket etmeye çalışıyorum ama yok 😂
Lavin___ Cansu1003 Cansu1003 ya doktoruma yumurta akı gibi şeffaftı dedim sonradan o zaman nişan değildir genelde lekeli olur dedi bana..
Desidaaa Cansu1003 dün doğum yaptım benimde büyük bir parça gelmişti bende nişan diye düşünmüştüm ama suyum patladığında aynısı gibi bir akıntı yine geldi
Cansu1003 Lavin___ bende 38+5 deyim şeffaf renksiz kokusuz bi akıntım oldu ama ne oldugunu anlayamadım
Cansu1003 Lavin___ evet benimde aynı şekilde yumurta akı gibiydi duştayken geldigi icin tamda anlayamadım