eills Biri newborn sarı paket biri yeşil natural ama ikiside %99,5 saf su. Ne farkı var kullananlar söyleyebilir mi?
Bebikk_10 eills Saticiya bende sorduğumda yeşil paket yenidogan icin daha çok tercih ediliyor dedi ama Bilmiyorum
Betul-97 eills Ben yeşil paket kullanıyorum çok memnunum mendili de çok kalın 1 tane ile temizliyorum bebeğimin poposunu
e_blue_sky_a eills sarı yenidoğan önerilen ürünlerden bir de babyturco doğadan çok iyi. E bebeğin kendi ürünü olan baby me yenidoğan da güzel
eills Bebikk_10 satıcı sorularına ben de baktım gördüm bu dediğinizi aynı diyor ben de öyle düşünüyorum ama fiyat olarak da uygun yeşil
eills bahadircocugum içerikleri birebir aynı birinde salatalık sütü var vs sadece bu konuda farklı gibi geldi bana
eills Betul-97 12×90 lı yeşil paket iyi fiyattaydı trendyldan aldım bende ne kadar kötü olabilirki yaa
hanlnim Sleepy sarı kullandım memnun kalmıştım. Şimdi molfix izotonik sulu yeni doğan kullanıyorum ondan da çok memnunum hatta trendyoldan çoklu sipariş verdim ondan tavsiye ederim çocuk doktorumuz da onu önermişti bize