gaydirigubbakcemilem Nzlcnclk ben 12 haftadan beri serum kullanıyorum mustela maternite serum. İlk gebeliğimdede kullandım çatlamadım
Merve-metin Nzlcnclk ben lierac kullanıyorum şuan 19+5 şimdiye kadar çatlamadım şükür inşallah bundan sonra da çatlamaz iç karnım dar ve şuan karnım dışardan bakıldığında 7 aylık hamile gibi görünüyor
myangelson Nzlcnclk beyaz çatlak yeni çatlak değil ki benim bildiğim. Benim çatlaklar hep pembemsi veya mor oluyor zamanla rengi beyazliyor kilo alıp vermeden kaynaklı şuan bacaklarımda var hamilelikte oluşmadı ama başlayacak tahmin edebiliyorum 😅 sanki göğüslerim çatlıyor gibi kaşınıyor çünkü 🥲 çevremde pahalı yağları kullandığı halde çatlayan da oldu hiç birşey kullanmadığı halde catlamayan da oldu sanırım genetik oluyor 😅 ben bebek yağı alıp sürmeyi düşünüyorum maksat nemlensin 😂
Sekerkutusu Nzlcnclk 31 hafta olmak üzereyim. Henüz çatlak yok 3 aydan itibaren doğal yağlar kullanıyorum nemlendirmek için. Tatlı badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum sabah akşam. Umarım olmaz vücudum yatkın baya bi.. 🥹
Nzlcnclk gaydirigubbakcemilem ben 7+2 ama iç bacaklarım çatlamış bi endişe geldi açıkçası teşekkür ederim deneyeceğim🌸🫶🏻
Nzlcnclk Merve-metin inşallah canım benim çatlamaz ..🙏 ay benim daha şimdiden böyle beyaz bi görüntü sinirlerim bozuldu 🥹
Merve-metin Nzlcnclk inşallah canım çatlamaz 🙏🏻 kullanacağın kremde önemli aynı zamanda genetikte olabiliyor canım
Nnmm Ben bio oil kullanıyorum daha hiç çatlamadım 36+6 birazda genetik oluyo ne kullanırsan kullan çatlıyo bazıları kullandığın yapın kalitesiyle alakası yok bunun lierak bio oile göre pahalı ama ben bi oilellede çatlamadım lieraka gerek olmadı mesela
Nzlcnclk Nnmm evet dediğin gibi bazıların genetik oluyormuş maalesef 😌 teşekkür ederim canım benim sağol deneyeceğim
Nzlcnclk myangelson hafif hafif vardı ama ilerledi 😌 keşke hiç çatlak oluşmasa🙄 Canım bebek yağı da tüylenme yapıyor yine sen bilirsin de muzdaribim o yönden yine bi düşün
myangelson surprizbebe genelde hep öyle yazılıyor burada da önce renkli oluyor zamanla beyazliyor diye benim de başıma öyle geldi bilemem
myangelson Nzlcnclk bugün baktım çatlak kremi falan kalmamış bende bebek yağı aldım mecburen o da mı tuylenme yapıyor ya off 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️