Esmasin Papatyam02 2. Benimde klomen çatlatma iğnesi kullandım bu ay famera başlayacak olmazsa rahim filmi dedi doktor bilmiyorum eşimde de bende de sorun yok haşimato var bende sadece
Papatyam02 Esmasin iğne bnm 3. Deneme cocuk ıkıncı kızımıda bu ıgne ıle ıkıncı denemde hamıle kalmıstım
Ebrugunesss Esmasin bunları yapmadan önce rahim filmi çekilmesi gerekmiyor muydu rahim filmi sonucuma ve eşimin sperm testine bakmadan hiç bi tedavi uygulamadılar bana belki tüplerde tıkanıklık falan var ne saçma
Ebrugunesss Esmasin rahim filmi cekilmeden bi tedavi uygulamak ilaç tedavisi bile olsa mantıklı gelmedi bana ki genelde herkese böyle yaparlar
Papatyam02 Esmasin bat 2 dün testım negatıf demıstım zaten . Dün aksam cok fena gaz sancısı basladı ılk 40 dakka kadar dogrulamadım yerımden sankı vajınden kasıklardan bıcak splanır gıbı halen karnıma elımı bastırınca acıo regl belırtısıde yok beklemedeyım
Esmasin Papatyam02 bende de 2 gündür bacak ağrısı çok var bugün kalçama vurdu meme ucunda hassasiyet zaten bayadır vardı devam ediyor hayırlısı bakalım
Harika38 Pamiramsi merhaba benim 12. Gün idrarda çıkmadı kanda değer sadece 5ti, idrar testinde ise 17. Gün pozitifi gördüm, belki geç döllenme vs olmuş olabilir yarın bi kan verin isterseniz Allah gönlünüze göre versin 💐
Esmasin Buseeeee66 maalesef adet oldum ama 2. Gün kesildi kahverengi leke halinde geliyor anlamadım yok yani herhalde