izmirmasali35 sevdasevda gayet normal bende de var maalesef yer yer kaşıntı ve bulanık görme tamamiyle hamilelik ☺️
izmirmasali35 sevdasevda benimde öyle maalesef ama kaşındıkça bebek yağı sürüp rahatşıyorum deneyenilirsin
Fatmaykt sevdasevda ayy Allah korusun benimde düşük çıkıyor hep ama gebelikten önce de düşüktü bilmiyorum neden 😊 baharatta yapabilir bende deli gibi acı yiyorum 😋😋
Fatmaykt sevdasevda Allah korusun kötü düşünme yine de inşallah öyle bişey değildir.Ne zaman gideceksin doktora
sevdasevda Fatmaykt bugün gittim canım doktora gosterdım yara olan elimi bana baharatlı yediğim için alerji yapalicegını azaltmamı soyledı krem verdi çok şükür bir sorun çıkmadı 😊 bebiş de bende iyiyiz 😊
Nslchn sevdasevda canım bulanık görmeyi sordunmu.bendede oluyor 10 dk sürüyo ve geçiyo.neyin nesi anlamadım..
sevdasevda Nslchn sordum canım düzenli yemek yemediğim için çok sık yemek yemediğim iyi beslenemediğim için şekerim düşüyormuş ölçtü hatta düşüktü aynı zamanda tansıyonum da 9.4 çıktı serum takıldı kendime geldim düzeldim