Annesininmucizesi sevdasevda oyy maşaallah kazasız kurtul inş canım kaşıntınıda dikkate al doktoruna sor ne olur ne olmaz
sevdasevda GamzeliBalam bende önemsemıyordum 😒 geçer dıyordum baharatlı yıyorum ondan galıba dedım hep ama böyle duramayacak gıbı bır kasıntım da yok arada kaşınır kaşınan yerler benek benek oluyor sıvılce gıbı aynı
GamzeliBalam sevdasevda Geçmiş olsun 🙏🏻 Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💙
Migrenligebe GamzeliBalam benim de birden basladi. ameliyat oldum gecen hafta apandisitten, evde istirahat ediyorum diye gidemedim de doktora. Cok korktum simdi
GamzeliBalam Migrenligebe Dikkat edin 🙏🏻 Doktorunuzla iletişime geçin sorun en ufak birşeyi bile araştırın stres yapmayın ama içinizi ferah tutun bebeğinizi etkilemeyin
GamzeliBalam Migrenligebe Aminnnn 🙏🏻 Allah razı olsun 💙 Sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
kocisininprensesi sevdasevda bendede en iyisini doktor bilir zaten. Ama bende normalde günlük hayatımda acı biberi çok kullanan biriyim o yüzden dokunmuş
sevdasevda Migrenligebe bende korktum şimdi valla bende aynı aşırı yok ama şimdi diyorum ya boşlarsam çoğalır birsey çıkarsa 😞
Migrenligebe sevdasevda gece kasintiya dayanamadim ve acile gittim. Kadin dogumcu ultrasonla bakip alerji surubu verdi. Pazartesi de muayeneye gel dedi 🙄
sevdasevda Annesininmucizesi amin canım hepimize inşallah 🙌🏻 soracam kesinlikle çünkü ılk gebelık bazı seylerı bilmiyo anlamıyorsun bende bilmiyordum hamılelıkten kaynaklı olacağınıda düşünmedim
sevdasevda Prenseskizim çok mu kaşıntı var mesela benım belırlı yerler kaşınıyor ve kaşınan yer böyle ufak ufak sıvılce gıbı oluyor
Prenseskizim sevdasevda yok o kadar değil benimki canim stres yapınca kaşıntıyı sanırım hep öyle olunca oluyodu
Cemreemine sevdasevda evet kuzum hatta bayiliyodum ara ara ben ama.hic aklima gelmemisti bu sebepten olduhu inan iki metre var tv ile aramda bulanik goruyorum