Merhaba , banada 1 buçuk yıl önce hasimato teşhisi kondu . Aynı zamanda 14 yıl öncede polikistik over teşhisi konmuştu . Kendimi bildim bileli adetlerim hep duzensizdi yumurtaliklarimda bir sürü kist oluyordu . Dönem dönem düzenlensede hiç bilmem günü gününe geldiğini . Evlendikten birkaç ay sonra vücudumda çok fazla ödem olmaya başladı , az yememe rağmen aniden çok fazla kilo aldım , tiroidlerimin olduğu yerler diken batar gibi batmaya başladı ve ölümcül bı halsizlik yaşıyordum . Doktora gittim ve hasimato teşhisi kondu . Kan değerlerim normaldi fakat ultrasonda net bir şekilde belliydi. O sebeple ilaç vermeyi uygun görmedi doktorum . Glutensiz beslenmeye başladım . Evet zor ama inanın o kadar faydası oluyorki . Sonrasında gebelik için vücudumda eksik vitamin ve minerallerimi kontrol ettirdim. Cinkom eksikti ( gebeliğe katkısı oldugunu düşünüyorum) çinko kullanmaya başladım . D vitaminim düşüktü ona basladik. Hasimatoya destek olması açısından selenyum kullandım . Kan değerlerim düşüktü kan hapı kullandım. Sonuç olarak şuan 7+4 hamileyim 🤗🌺 çinko ve kan ilacımı.kullandigim ay olması bana tesaduf gibi gelmiyor . Uzun yazdım hakkınızı helal edin, yanlız muhakkak eksik birşey varmı vücudunuzda önce onu kontrol ettirin