Bsjshsjshsjjsjsjs 1 . Gebeliğim çok rahattı hiç bir sıkıntı yaşamadım 2. Si beni mahvetti ilk 3 ay ful kustum 10 kilo verdim nerdeyse. En başından beri hazımsızlık problemi yaşıyorum çok az beslenmeme rağmen hep şişkinlik midede rahatsızlık böyle olan anneler varmı 🌸
Bsjshsjshsjjsjsjs Bsjshsjshsjjsjsjs çok sık büyük tuvalete çıkıyorum afedersiniz sürekli bi yanma karın ağrısı
Guzelanne56 Bsjshsjshsjjsjsjs ay ilkinı mumla arıyorum 30 yaş yaşlandım 24 yaşındayım bu yaşta saçımda beyaz çıktı delırmeme ramak kaldı, yemın ederım hayatı sorguluyorum bütün yaşama hevesım yok oldu
Nurbl İlkinde şişkinlik ve gaz birde kabızlık oluyordu ilk aylar ikinci 8 hafta karnım dümdüz tuvalet pproblemlerim yok
KurabiyeninAnnesi123 Bsjshsjshsjjsjsjs benmde ilk hamileligim perişan geçti 9. Hafta da bir başladi mide yanmalari kusmalar agrilar doğuma gidene kdr süründüm nefes darligi hazimsizlik ödem kramplar gece gündüz mide yanmalari Allahım neydi öyle🤦🏼 2. Kizima hamileym bunda hic birsey anlamdm ara ara midem yaniyor ama kısa sürüp geçiyor basından bu yana karnim büyümese hamileyim demem asla karnim çıkmadan önce de belirtim.olmadigi icin hep unutup agir iş yapiyordm eşim elimde birsey görsün hemen müdahale ediyordu bırak diye o zaman hamile oldugum dank ediyordu çok şükür süpriz bebegim bu hamileligmde bana acıdı heralde😁 öğrenince cok korkmştm buda ayni olucak diye
myangelson Bsjshsjshsjjsjsjs benim de öyle ilerliyor tek farkı bu hamileliğimde lekelenme vs olmadı çok şükür inşallah da olmaz bu şekilde devam eder, ötekiler bir şekilde idare ediyorum 😊🧡