Elifsaadet Merhaba, 10+2 haftalık gebeyim. Bulantım 6. Haftada başladı, hergün kusmadan duramıyordum. Ama 2 gündür bulantım azaldı. Bugün hiç olmadı ve sürekli yemek yeme isteğim var. Size de böyle birşey oldu mu?
Mrw244116 Elifsaadet ayniyiz ama bende aşırı iştahsızlık var birde süt ürünleri yesem aninda kusuyorum mahwoluyorum mide bulantımda var açlıktan artik kalkip dolasmaya evin icinde halim kalmiyor surekli uyku halindeyim
Yalinn8 Elifsaadet 8-16 arasi gunde 4,5 defaydi 17 ye gecerken bicak gibi kesildi, simdi 31 iz o zamandan bu zamana toplasan 5 defa daha olmustur ve evet gecince istahta acilma olmustu😉
Elifsaadet Yalinn8 ben çok şükür geçti bugün hiç bulanmadı diye seviniyorum bi yandanda bişey mi oldu acaba diye korkuyorum😏
Figennn Elifsaadet Insallah kesilmistir canim cunki inan cok zor 34+3 olduk hala devam ediyo😑 Ama cok sukur yine halime♥️
merii07 Elifsaadet annene sor bence genelde annenin ne zamansa seninde o kadarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama
Eylul0212 merii07 benim annemin hiç bulantısı olmamış 30 kilo almış bana hamileyken ama ben aşırı bulantı çekiyorum . 7. Haftadayiz şu an ama öldüm öldüm dirildim 😔😔
Solmazaltinisik Elifsaadet canım bende aynı şekildeyim deli gibi yiyiorum çok fazla gazım var karnım şişiyor yediklerimi hazmedemiyorum ve özellikle akşamları bütün yediklerimi çıkarıyorum beslenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum Salı doktora gittiğimde detaylı konuşacağım bu konuyu 8 haftalık hamileyim
[silindi] Elifsaadet benimde 12de geçti😄 Annemin hamileliği boyunca oluyormuş benim çok kısa sürdü bünye meselesi pekte genetik bi durum değil
Fatmaykt Elifsaadet 18. Haftada geçti 2 hafta kadar da sabahları kustum. Şuan tamamen geçti ve inanılmaz iştahım açıldı 😋 zannedersem herkesinki böyle çünkü bu zamana kadar yemek yiyemedim hiç ve açlıktan bayıldığım bile oldu 😢
gmzgkmn Fatmaykt ya benimde senin kine benzer durumum var 10 haftalik hamileyim ama istahsiziktan hamile kaldigim gunden beri tek bir kilo aldim yemek yemekten tiksindim
Elifsaadet Eylul0212 aynen dua ediyordum geçsin diye, aniden kesilince de korktum bişey mi oldu diye. Bulansa dert bulanmasa dert
aylaacetin Eylul0212 benimde annemin 9 ay boyunca çok zor geçmiş ama benim 3.aydan sonra bitiyo hatta bu hamileliğimde doğru düzgün bulantım bile olmadı genetik değil bencede
merii07 Eylul0212 benim 12 de kesildi bulandım doktor etimek ve tuzlu peynir bastırır demişti dene istersen sende