Sila41_ Eşimin sperm kalitesinde sıkıntı var benim de birçok sıkıntım var bildiğiniz var mı arkadaşlar işe yarayacak hızlı tesir eden şeyler
beyazmelegim Sila41_ eşiminde sperm değerleri kötüydü tüp bebek düşünürken kendiliğimden gebe kaldım Instagram’da beebalvan var iletişime geçin yardımcı olurlar proxeed falan filan hepsi hikaye arı ürünleri süper derecede kaliteyi artırıyor şiddetle tavsiye ederim paranıza zamanınıza günah
beyazmelegim Sila41_ günde 1 tane çiğ havuç yicek haftada 1 gün sardalya yicek haftada birgün bamya yicek bol sıvı tüketecek alkol sigara kullanmayacak dar iç çamaşırı giymeyecek kuruyemiş yicek bunlar çok önemli
Akireee Sila41_ instagramda adim adim annelik sayfasi var. Ginsengli macunlari var, geri donusler epey iyi bi inceleyin isterseniz
Eylulperisi Sila41_ kuzum instgramda nihalin bahçesi var oraya bi bak istersen araştır ben olumlu çok şey duydum çevrelerde kullanan oldu
Deletedmom_109 Eşiiniz için keçiboynuzu özü, keçiboynuzu kürü, ve erkekler için olan multivitaminler var proxeed plus, thancss man gibi. Sizin için de inositol içeren takviyeler thancss women vb gibi birçok multivitamin bulabilirsiniz
Deletedmom_109 Sila41_ keçiboynuzu özünü marketten alabilirsiniz, keçiboynuzu kürünü kendiniz yapıyorsunuz 3 tane keçiboynuzunu küçük parçalara ayırıp üzerine kaynar su katıp bir bardak kadar 5 dk kısık ateşte kaynatıyorsunuz. Diğer takviyeleri eczaneye sorabilirsiniz