nssonmez Nstde sancım çıktı bugün ilk doz vuruldum yarın 2. Doz olacak 34+5 teyiz bu iğneden sonra doğum yakın zamanda gerçekleşiyormu tecrübeniz varsa bilgilendirir misiniz açılma yok ama yumuşama var dedi doktorum alttan muaynede
Ftmasln nssonmez bende iki doz oldum iki dozda birazdan, gidip yaptırcam öğlen sezeryana alıncam bence hemen alınacks olsaydı söylerdi doktorunuz
Gamze_4934 nssonmez Ben 32.haftada nst ye girdim sancım çıktı serum taktılar yine sancım çıktı ama ben sancı falan hissetmedim iki gün yatış verdiler 2 doz çiğer geliştirici iğne yaptılar benim 1 cm açıklığımda vardı bide yumuşama ilaç falan verdiler Şuan evdeyim 35+3 haftalık oldum çok şükür haylada doğum yapmadım korkmayın Allah şifa versin inşallah
nssonmez Gamze_4934 teşekkür ederim bende meraklandım acaba doğum yakın mı diye çünkü normal doğum olacak bu durum tetiklermi diye endişeliydim ve ben sancıları hissediyorum bu aralar
Gamze_4934 nssonmez Zaten artık yalancı sancılar oluyor ama merak etme Hayırlısıyla inşallah bebeğini zamanında kucağına alırsın