Cicekgibibiri Hangisi daha kullanışlı olur bide marka önerirmisiniz Anne yanı beşiğini kaç yaşına kadar kullanılıyor?
_Betus58_ Anne yani kesinlikle hem her odaya götürebiliyorsun o rahatlığı da var ben anne yani aldım şuan 7 aylık bebeğim çok rahatlığı oluyor halen Cicekgibibiri
Mrsacar Cicekgibibiri valla canım ikisinide dicem çünkü ilk zamanlar sen nereye beşik oraya oluyor anne yanı taşıması daha rahat ve kapılardan felan kolayca geçiyor ama ilerleyen dönemler için 4-5 aylıktan sonra park beşik hele ki yürümeye başladıpı zaman kesinlikle park beşik şuan 2 yaşında kızım park beşikte yatırıyorum birazda deli yatıyor kendisi 🥰
Endoplazmik Cicekgibibiri hep park hem annenyani olan vardı pregonun almistik hemen ulaşıyordum bebise iyiydi
Annelikmghb Cicekgibibiri bende bugün aldim park besik anne yanida olabiliyor taşıması kolay pratik 3 4 yasa kadar yatabilecek büyüklükte.
mickey Cicekgibibiri Ben anne yanı beşik alacaktım. Sebebi de kendi yatağın ile yan yana olabilmesi içindi. Birisi bize beşik verince biz de yeni bir beşik almaktan vazgeçtik. Verdikleri de park beşik ve eski model den. Yan tarafı açılan park beşiklerden değil. Sezeryan ile doğum yaptım ve 15 gün oldu. Yatıp kalkarken dikiş yerlerim çok acıyordu ve bebek gece uyanınca kalkıp beşiğin içinden al emzir geri koy bana çok zor oldu. O nedenle 10 gün boyunca salonda koltukta yatmak zorunda kaldım. Bebekle yan yana birlikte yattık. Demem o ki keşke beşiğimiz anne yanı olsaydı kendi yatağımda rahatça yatardım. Daha yeni geçtim yatağıma. Park beşik alacaksan bile yan tarafı açılıp anne yanı olabilen modeli tercih etmeni öneririm
_Betus58_ Cicekgibibiri polly bebe sanırım ismi sallanır beşik diye geçiyor fiyatida uygun bir fiyat ilk zamanlar için çok uygun bir beşik gerçekten sonrasında park besige geçmeyi düşünüyorum
edaydn Park yatakların yanından açılıp anne yatağına birleştirilen modelleri var, direkt onlardan alabilirsin. Ben Elele baby’den aldım internet sitesinden
_Betus58_ Cicekgibibiri birde ilk zamanlar sürekli beşiğin yanında olabilmesi lazım alıp koyiyorsun sürekli ağlar halde oluyor bebisler sonradan sonradan düzeliyor uyku düzeni
eills 120×70 anne yanı beşik aldım meltem marka 1,5 yaşına kadar kullanabilir. Park yataklar bana çadır gibi geliyor meltemin fiyatı da iyi içinde seti de var
Larraa Ben park yatak aldım anne yanı oluyor aynı zamanda. Henüz açıp kurmadım ama yorumlar çok olumlu 🥰🌸
bls27 kiwi zoody öneririm bir bakın göründüğünden daha büyük ama park yatak görüntüsü yok daha güzel ve işlevsel