Prensesannesi123456 Doktor ikinci sezaryen doğumu neye göre belirliyor ilkinde 41 hafta normal doğumu bekledik ama olmadı sezaryene alındım şuan son80 gün kaçıncı haftaya kadar bekletiyor acaba Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Merveclkr Prensesannesi123456 2.sezeryanım 39+3 de alındı 3. Sezeryanımı olucam inşallah 38+4alalım dedi isterseniz ben 39+3 de alınsın istedim hem ne kadar kalırsa okdr gelişir diye düşündüm doktorum olur dedi karar verdik bebeğin 38 den asagı almıyor diye biliyorum hersey yolundaysa
Anne-bebek1 Prensesannesi123456 bana doktor miyomdan kaynaklı zorunlu sezaryen olacağımı bu yüzden 39. Haftada doğuma alacağını söyledi daha çok var 19. Haftamdayım doktor şimdiden sezaryen gününü verdi :) 40. Haftayı bekleyemeyiz sancın başlayabilir dedi. Ben devlet ve özel çift doktorla takip yapıyorum devlette ki doktorda miyomum olduğunu ama sezaryen doğumla ilgili birşey söylemek için erken olduğunu söyledi daha var diye rahat takılıyorum hamileliğin en başından beri riskli bir gebeliğim var şuan tek düşündüğüm 37. Haftaya kadar sağlıklı bir şekilde süreci ilerletebilmek
Defnezumramom Prensesannesi123456 herhangi bi sıkıntı yoksa 38den önce almıyorlar 39a yakın günlerde alıyorlar aksine kızımı 38+5te doğurdum
startown Prensesannesi123456 merhaba henüz doğum yapmadım ama doktorum ilk doğumdan bir hafta öncesine kadar bekliyoruz dedi.İlki de sezeryan dı 2.de sezeryan olucak nasipse.
Asyaaygunkaraman Prensesannesi123456 kızım 38+4de kendi isteğim ile doğdu şimdi oğluma Hamileyim 32 haftalık olduk bunuda doktorum 37yi görelim bakalım dedi 26. Haftadan beri erken doğum riski var sanırım bunu 38de alır
Eslem2112 Prensesannesi123456 36 haftalıkken alındı ama benim durumum farklı riskli bir hamilelik gecirdim