Merhaba 38+3 ile sabah sezeryanim vardı kayıt işlemleri oldu odama geçtim (özel hastane) hemen hemşireye geldi ameliyat önlüğü giyin dedi hastalık.ilac vs sordu form doldurdu. Sonda için geldiler. Bana ameliyatta mi takalim vs sormadılar direk odada takıldı takılırken nefes al dedi aldım hemen taktı çok acımadı. Ama sonradan çok yandı rahatsız.etti battı normal bunlar dedi. İdrar yolu enfeksiyonu gibi yaniyordu. Sinirden ağladım 😁 damar yolumda acıdı çünkü sinirlerim bozuldu. Neyse vakit.geldi indik ameliyathaneye. Hafif soğuktu heyecandan titriyordum spinal için anestezi dr geldi dik otur ayaklarini Düz uzat dedi nefes al dedi aldım yalan yok benim.acidi ayyy diye sesim yukseldi sabret dedi sonra bir tane daha birsey yaptı sanırım olmadı diye yada başka bisi. Yine acıdı asla acı yok diyenleri anlamadim. Hemen bir ısı geldi ayağıma,uyustu. Biraz korktum orada. Dr geldi batikon surcem sadece dedi korkma,sonra yeşil bezi önüme çektiler, anladım basladigini Dr başladım demedi korkutmamak için:) dakikalar içinde bi4 çığlık duydum ve sok oldum bu kadar kısa sürmesine.. bebegim çıktı gösterdiler goturduler. Midem bulandi bayilcak gibi oldum hemen serum verdiler oda saniyesinde geçti.. sarstilar biraz dikerken ama korkmadim kısa sürdü oda. Sonra sakinlik geldi ve dikim bitti odama goturduler… Ben eski panik atak hastasiydim ve ona rağmen böyle geçti dua ile sakinlik ve nefes ala vere bitirdik elhamdülillah.. bebeğimle hastane odasinda bakisiyoruz simdi😇 dileyen herkese en kolay sekilde insallah🙏🏼 birde 3 pijama getirdim 3 de battı idrar oldu bezim taştığı için. Depend 6 tane aldım ilk günden bitti. Aşırı su içtim ve serumlardan. O yüzden bence herseyi bol bol alın 🙏🏼tavsiyem