Yaseminhan Yares ikisini de kullandım deli gibi çatladım hemde nasıl.. bunye ile alakalı çatlayacagi varsa çatlıyor.. En güzeli zeytinyağı derim..
Gorkem Doktorum kıllanma yaptığı için badem yagi önermedi.. mustela kullanıyorum ve her banyodan sonra da bebe yağı sürüyorum ayrıca.. 37.haftadayım şuana kadar hiç çatlamadım. Gerisi Allah kerim :))
Akide Ben badem yağı falan kullandm kremler kullandm yinede çatır çatır çatladım.🤬🤬😱😱genetk mi artık ne haltsa ÇATLADIMM Kilo aldığım için önceden de vardı😥
Feslegen Yares 35.haftamdayım ilk çocuğum da olduğu gibi bunda da çok şükür henüz hiç çatlağım yok. Mustela kullanıyorum. Tavsiye ederim
Mena1985 Yares 40. Haftamdayım yoğun olarak lierac kullandım günde 2 kez bazen de bio oil. Hiç çatlak oluşmadı
Reyyank haticestc bende aynen canım vazelin kullanıyorum ☺️36. Haftadayım elhamdulillah bir çatlağım bile yok inşallah bundan sonra da olmaz 😊
Nursevda DiDem123 benim de annemde ablamda var ne yazık ki.Genetik olduğunu düşünüp korkuyorum.Ama benim gebelik öncesi spor geçmişim var hala düzenli yapıyorum. umarım çatlamayız 🙏Önerdiğiniz yağı deneyeceğim 😊
DiDem123 Nursevda düzenli spor yapıyorsan korkma canım. Bende yapıyorum doğum yaptığım bile belli değil. Yazın plajda rahatlıkla bikini giyersin 😄
Cemreemine Azer kuzum ben 32 haftalik oldum lierac kullandim bu zamana kadar ama sanirim catlicagi varsa catliyo basenlerim hafif catladi bile yani 😑
Cemreemine Azer aynen valla bana da doktor onermisti surekli kullandim inan ki catladim genetik demekki iste ya