Serifeehorasan Meraba Doğum yapmış annelere merakımı gidermek için soruyorum hanımlar Doğum sonrası kilolarla nasıl başa çıktınız herkesten cvp bekliyorumm kimler kaç kilo aldı kaçı gitti ne zaman verdiniz haydin bekliyorumm hepinizi 😘
Demo Serifeehorasan toplam 16 kilo aldım 17 kilo verdim 4 ay 10 gün oldu Doğum yapalı hiç bişey yapmadım bol emzirme ve bol su tavsiyesine uydum
2bebekannesi Serifeehorasan canım 8 ay önce doğum yaptım 60 kiloyla hamile kalmıştım 83le doğuma gittim😃 68e kadar düştüm simdi 3 aylık hamileyim yine 3 kilo almışım herkezin vücut yapısı farklı ben kilo veremedim inşallah 2. doğumdan sonra gider hepsi 🤲😃🤩
Omerhatice Serifeehorasan ben dogum yapali 3 ay oldu 12 bucuk kilo almıştım 8 kilosu gitti bi caba sarfetmedim oglum sagolsun kipir kipir oldugu icin o arada gitti 4 kilom kaldı onuda vermeyi düşünmüyorum böyle daha iyiyim bence ☺
Serifeehorasan Demo maşallahh size gerçekten çok güzel diyet yada her hangi bişey yapmadınızmı birde kaç ile hamile kalmıştınız
Demo Serifeehorasan emzirdiğim için diyete hiç bulaşmadım beslenmem gerekti çünkü gece gündüz yiyorum 48 kilo ile hamile kaldım 64 le Doğum yaptırılan 47 kiloyum
Cemreemine Serifeehorasan benimki de kiz kuzum hayirlisiyla az kaldi da iste bizim ben dogumdan cok korkuyoeum 🤕
Serifeehorasan Cemreemine o artık herkeste var canım ama oldukça sakin kalmaya çalışıyorum kaç gün kaldı Doğuma normal doğum mu
Aytac_Guven Serifeehorasan 55 kıloyla hamile kaldım 78 kiloya kadar çıktım şuan 60kıloyum kendiliğinden gitti özel hıcbısey yapmadım bu arada normal doğum yaptım
Tam1leydi Serifeehorasan en guzeli bol bol emzirme ve sana ait olmadigi icin o kilolar geldigi gibi gidiyor ama sut yapsin diye surekli yersen (ki yemekle sut pek alakasi yok uyku ve bol su sut yapar ) uzerine kilo aldigin icin o kilolar kalir☹️
Serifeehorasan Cemreemine canım doktoruna güven ben sezeryandan daha çok korkuyorum mesela o ameliyat bi nevi yani