zeynpppyllmmzz Şükürler olsun bu günü de gördüm ilk haftalardayken görüyordum böyle son 99 yazanları Allahım diyordum bu günler geçer mi nasıl geçecek diye zor da olsa geçiyormuş
MiracAlpinveUmutunAnnesi zeynpppyllmmzz Allahım nasip et yarabbiiiim 20+3 haftalık hamileyim ve daha çooooook var
Birbebekannesi01 zeynpppyllmmzz son 117 yazıyor ama 40 haftaya göre hesaplıyor ilk dogumum sezaryen olduğu için bakalım safagim kaca düşecek 🥲
zeynpppyllmmzz MiracAlpinveUmutunAnnesi çok bir şey kalmamış sizin de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Duyguceren zeynpppyllmmzz çok çabuk geçiyor merak etme önce 2 basamaklıları görmeyi hayal etmiştim şimdi ise kucağıma alacağım zamanı bekliyorum 🥹
Melikee56 zeynpppyllmmzz bende hep görür duygulanırdım 25+6 🩵 aşırı yorgunluk var sinir hali bu aralar Allahım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
Crocus20 zeynpppyllmmzz benimde bugünden itibaren 99 olduk ❤️ gerçekten geçiyor zar zor da olsa. İnşallah 38. Haftaya kadar doğum yapmam diye dua ediyorum şimdide 🤭