aysenuroztunc Merveeel ben en son 10 martta regli oldum hamileliğimi 21 Temmuzda öğrendim 586 beta ile ☺️
2moomm Merveeel bazen düzensizlik oluyor kist veya hormonlar dan dolayı kan tahlili verin yada doktora bir görünün bende hamile kaldım sanıyordum tahlil verdim negatif
Merveeel aysenuroztunc inşallah olur benimde gebelik planlıyorum 7 aydır olmuyor regl olamayınca gebeliğe karşı iyice umudumu kaybediyorum
Orduluu En son 19 temmuzda regl oldum 15 gün önce hamile oldugumu öğrendim 1 buçuk ay gectikten sonra😀
Kelebegimmm ben evlemdikden sonra baya uzun surelerle regl oluyordum.en son 50 gunu gecince test yapib ilk ogluma hamile oldugumu ogrenmisdim.internetde de arasdirma yapinca 50 gunu gecince sakincali oldugunu okumusdum.50 gunun somrasinda da hamilelik cikmasa artik doktora gidecekdim
Kelebegimmm Merveeel yok bisey yokdu.bende regl olmaya basladogimdan beri hic duzenli olmamosdi zaten.yalnizca aralikli oruva basladikdan sonra hayatimda ilk kez duzenli regl gormeye baslamisdim
Anonim55 Benim 50 gün olmadığım oldu, doktora gittim adet söktürücü verdi. Hap kullanmak istemedim soğan suyu içtim 4. Gün adetim geldi. Polikistik vardı bende kilo alıyorsa vücut böyle yapıyor