Ezgezg Kkardelenn1 yarın sabah yapmayı düşünüyorum gecikmenin 2. Günü oluyo elimde normal gebelik testi var bakalm inşallah çıkar:(
Kkardelenn1 Ezgezg ayyy benimde bat 11 di döngünün 30. Günü bugün inşallah hepimizde vardır aminnnnnn
Ezgezg Kkardelenn1 yarın döngünün 32. Günü olcak benm de geçen hafta normal test yapmştım negatifti daha erkendi herlde ama inşallah bu sefer olur allahım nasip etsin hepimize🤲🏻
Yldrmmmm Kivircikkuala 7 gün öncesinde erken gebelik testimde silik çizgi gördüm ertesi gün kan verdim 160 çıktı adet günüm yarındı normalde 😊
Ezgezg Kivircikkuala yumurtlama ne zamandı sizin uygulamaya göre bnm 25inde gösteriyoru 17.döngü günü yazıyo galiba geç döllenmedir belki de bay aktif değerlendirdik bu ay eşimle:))
Ezgezg Adetim düzensiz bazen erken oluyorum bazen bi hafta geçiyo tahmin edemiyorum nolcağnı kısmet artk
Ezgezg Kkardelenn1 ben şehir dışında olcam bu hafta başkasınn yannda öğrenmek istemyrm gitmeden bakaym dedm yoksa beklerdm de
Kivircikkuala Ezgezg yaa benim biraz karışık . Adetimin 13.gününde(24 Eylül ) hacamat yaptırdım kasıklarıma falan 14.günde sümüksü akıntım geldi 15.16 günlerimde beyaz akıntı geldi sanırım öğünlerde oldu tarih olarak 25-26-27 Eylül
Sna1244 Yldrmmmm aaa hayırlı olsun 🌸 hatırlıyorum seni çok sevindim gerçekten sağlıkla al kucağıma inşAllahh 🌸