Yseminn Kastalia benim de bir hafta öncesinde olmuştu yerleşme kanaması bence inşallah güzel haberler alırsın 🥰
momBg Bat a 10 gün var ama normalde regl son iki üç gün kala karnım ağrırdı şuan vajinal bi ağrı sancı hafif arada oluyor , umarım belirtidir🙈🙏❤️sizce kızlar??
Yseminn Kastalia inşallah 🥹 bekliyorum bat 11 haftaya çarşamba yapmayı düşünüyorum gerçi hiç belirtim yok ama hayırlısı🥲
Yldrmmmm senatss dün kan verdim farklı bir sebepten dolayı da beta da çıkmıştı orda normalde adet gecikmesini beklemek istiyordum dün 2 den küçük çıkınca bat 13 acaba yükselir mi diye canım ya 😅
Yldrmmmm Kastalia adetim geçtikten sonra vereceğim 10 gün var daha adetime 😅yumurtlama üzerinden 6 gün geçti daha kanı gebelik için vermemiştim zaten de onu da gördüm aklıma takıldı sadece
Kkardelenn1 Kızlar ne durumdasınız erken test yapan var mı benim akıntım çoğaldı belirtiden saysam mı saymasam mı bilemedim 😂
Yseminn Sevgidefne hayırlı olsun 🥰 yumurtlama gününüz ne zamandı acaba ovulasyon takibi yapmış mıydınız
Sevgidefne Kkardelenn1 regl günümü beklemek istiyorum aslında bu hafta full hastanede eşimle kalıcam bilmiyorum ne zaman verebilicem
Yseminn Sevgidefne benim de 25-26 yumurtlama gördüm de o yüzden sordum bugün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı 😔
Sevgidefne Yseminn herkesin bünyesi farklı olabilir sıkmayın canınızı rabbim gönlünüze göre verir inşallah 💜 bi kaç gün sonra tekrar denersiniz test