Yseminn Kkardelenn1 ben 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim hakkımızda hayırlısı olsun ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ☺️
Yldrmmmm Bigsecret3 şuan daha bat a var ya son bir hafta kala artık testlere başlarız gibi her ne kadar istemesemde yapmayı 😂
Bigsecret3 Yldrmmmm haftaya 13 ayın aslında adetimin 30 günü oluyor ama o gün de yapmak istemiyorum geciktirmek istyrm dmkdm o yüzden yanımda para kart eşime veriyorum🤣🤣
Yseminn Kkardelenn1 ben kendime haftaya çarşambayı hedef koydum zaten cuma adet olmam gerekiyor inşallah dayanabilirim 😬😅
Solmaz-Papatya Yseminn bende ilk hamileligimde adetten iki gün önce yerleşme kanaması görmüştüm ama her hamilelik aynı değil her insan aynı olmadıgi gibi😃
Meltem2304 Yldrmmmm benimde 13 agustosta çatlatma iğnesi yapıldı doktorum 27 sinde adet görmessen kan testi yaptır dedi çok şükür pozitif çıktı
Haticom Benimde 24 yumurtlama 25 çatlama adetten 6 gün öncesini gösteren gebelik testi var ama negatif çıkarmı bilemediğimden almadım yapan varmı erken gebelik testi daha öncesinde umarım pozitifi görürüz ❤️❤️
Yldrmmmm Haticom bence henüz çok erken canım ya test için bir yanım sabırsız ama hüsranla biteceği için sonu kendimi tutuyorum ve ilk olarak kan testi vermeyi düşünüyorum yumurtlama zamanlarımız hemen hemen aynı bakalım hafta pazartesiye kadar süresi var 😅