Begumucer Kızlar 16+1 günlük hamileyim şu 1 haftadır kesintisiz başım ağrıyor özellikle sol tarafım gözüme vuruyor 🥺 sizdeyse oluyor mu
sonsuzmasalim Begumucer benimde bir ara başım çok ağırıyordu ve babam bana eczaneden DeepSea aldı. onu başıma sürüyorum çok güzel ferahlatıyor. ferahlattığı zaman zaten uyumaya başlıyorum ve uyandığımda baş ağrısı falan kalmamış oluyor😊
Mel0s Begumucer canm bend 10 gun cektm agrisini en son dayanamadm doktorum parol verdi onu ictm bide bi yasli amcaya kndimi okuttm dahada sukur agrimadi
GmysRmzn Canimyavrumm Heycanligebe benimde oyle haftalardir gecmedi. Ilac almiyorum dayanamiyorumda bazen siddetli bikac saniyelik siddetli agri giriyor. Vikis hic denemedim faydasi olur mu ki
Babiskoo89 sonsuzmasalim hz.isa dan geliyor o babasız olduğu için herkes ana adınle ağırıır öbür tarafta derin mevzu
SevilCoskun Ben nane yaği kullaniyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim boynuma ve başima uyguluyorum.👍
Tugba88 Begumucer migren olabilir mi hamilelikte ataklar artıyor ben daha hamileliğimi öğrenmeden bir haftada 2 kez kez atak geçirdim benim ağrım karanlıkta uyursam geçiyor