Bulute Ayaz_Aybars_mom biz de 18 olduk 2 doktor erkek 1 doktor kız diyor detaylıda kesinleşir inşallah
Ayaz_Aybars_mom Bulute valla bu sene bebisler bi garip bi cinsiyet ogrencez kirk dereden su getirtiyolar 🤣 cok nazlilar benim oglum pat diye gosterdi yigidin mali meydanda dedi bu bi turlu gostermiyor 🤣
Melikeex asel_meva_ evet geç döllenme dediler oglumda da oyle olmustu sonradan duzeldı toparlıyorlar haftalarını yakalıyorlar hemen
akkaya_1234 Eminebd neyse ki isim bulma derdinden kurtulmuş sunuz isim bulmak çok zor hele benim için Allah bana acıdı rüyamda bi isim duydum artık o ismi düşünüyorum ama yanına ne koysam orda kararsız im diyorum Allah bana merhamet etti isim verdi
Ftmnnr Melikeex ikili tarama da cinsiyet çıkmıyor ben yaptırdım ama hiç cinsiyet ile alakalı bişi yok
Secil1991 Hamileannem hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz ya da güçlü hissediyor musunuz ben de 23+5 im. Uzanınca pıt pıt şeklinde hissediyorum sadece
Secil1991 Merve-dmr merhabalar hareketlerini güçlü hissediyor musunuz ben de 23+5 im sadece bazen uzanınca hafif hissediyorum.
Merve-dmr Secil1991 ben hissediyorum döndüğünü felan el hareketleri ayak hareketlerini ayırt ediyorum ayak yürürken felanda hissediyorum ama herkes aynı olmaya biliyormuş ben 15. Haftalık hissetmeye başlamıştım
_Mother_ Eminebd evet doktorda kilosu çok iyi dedi çok şükür ilk kızım da hep gelişim geriliği sorunu yaşadım umarım bu sonuna kadar bu şekilde gider
Merve-dmr Eminebd haftanız erken olduğundandır belkide ilerleyen haftalarda tekmelerin şiddeti artıyor bazen uyutmuyorlar bile 🥹
bircan3120 %51 kız dedi sonradan degisir mi acaba ya yada doktor oyle soyledi bence kesin görmustur normalde 15 +3 üm her gittigimde farkli soyluyor 16 haftalksn dedi kafam karşti
DENIZ_55 Eminebd bizde 11+6 haftalık cinsiyet belli değil kız olursa idilsu düşünüyoruz erkek olursa belli değil düşünüyoruz seçenek verdi ama ben begenmedim benim sectigimidw eşim begenmedi 😁
DENIZ_55 Nergisimmm be zaman öğrendin bende 12+1 haftaligim haftaya ikili taramam var o zaman 13 haftalık felan oluyoruz sence ultrasonda baksa bilebilirmi bende bunu çok merak ediyorum diğer bebeğim hiç göstermedi bunda hemen öğrenmek istiyorum