Havva433 Kızlar dış ağrısına dayanamıyorum son raddeye geldim neler denedim fayda yok 10 haftalık gebeyim Sincan Ankara’da diş acili varmı acile gitsem antibiyotik verir mi nolur bilen cevap versin
Yasmncm Havva433 önce doktorunuza sorun o haftada bana müdahaleye izin vermedi sağlık ocağı augumentin verdi
Havva433 Yasmncm müdahale istemiyorum aslında çekim felan yaptırmam zaten bende ama eminim çok iltihaplı olduğu için ağrı yapıyor bı antibiyotik verseler iyi gelicek agumentin 1000 mg mi ictiniz mi iyi geldi mi kaçıncı haftada içtiniz
Yasmncm Havva433 evet 1000 mg 11. Haftada artık dayanamadım sağlık ocağına gittim sonra doktorumu aradım icebilirsin dedi
Havva433 Yasmncm bende yazdiriyim mecburen icicem napim yazar benim sağlık ocagi da kese arkasi kanamam da var inşallah bişi olmaz çaresiz kaldm
obli Havva433 diş hastanesi bulamazsanız acile gidin onlar da yazar ama kendi doktorunuza danışın mutlaka
Havva433 obli doktorum dış doktoru gerek görürse tedavi uygulanır sorun olmaz dedi enfeksiyon bebeğe daha çok etki eder dedi de bilmiyorum valla
Havva433 Yasmncm denedim neler denemedim ki bugün hiç durmadı eşim de evde yok gece çalışıyor bugün öyle kaldm ağrıyla