Pskk Merhaba kadın doğum doktoru kan istedi sonuçlar böyle çıktı tsh ve antimüllerin hormon sonuçları nasıl çıkmış çarşamba gideceğim doktora TSH: 1.61 AMH: 4.660
anneolmayolunda59 Pskk canım ben öyle değerden çok anlamıyorum ama benimde amh 9,61 ug-L TSH 1.66 ml Öyle yazıyo
_behiyeakyol Trıodın var canım o kadar yüksek degıl degerın ama Belkı ilaç verır amh için de yumurta tembellıgın görünüyor adetlerını zamanında görüyor musun
Pskk _behiyeakyol evet adetlerim çok düzenli hatta aynı saatte geliyor bile diyebilirim. E nabızda değerlerim normal görünüyor aslında. Referans değerlerini sizede yazayım. TSH: 0.27-4.20 Amh: 1.20-9.05
_behiyeakyol anneolmayolunda59 sizde yumurta tembellıgı var pcos diyoruz buna yumurtaların her ay catlamayabılıyor çocuk düşünüyorsan destek alman gerekebılır bıde kilo almamaya dikkat etmelisin
Bbk88 @Pskk amh hafif yüksek cikmis troid değerin iyi gayet.benim de amh 4 .07 çıkmıştı sinir 4 mus 4 üstü pkosu gösteriyormuş hafif yüksek demisti doktor bana pko başlangıcı var tek tarafımda
anneolmayolunda59 Bbk88 ayıptır söylemesi amh ne oluyo tam olarak yani görevi ne bide sayfama girip postuma bakarmısınız son posta
Bbk88 anneolmayolunda59 amh yumurta rezervinizi gosterir. Yani yumurtaniz bolca var canim ben başka biri için yazmıştım senin troid değerin iyi ama amh in yüksek cikmis pkos var sen de yumurtan bol ama amh in yüksek doktor pkos dan bahsetmedi mi sana💜