Buseemm bisbis bende tam bisey demedi iste bakalim 17 de ogrenirim insallah 🌸 genelde benim bebisim tembel hep yatar pozisyonda oldugu icin bacak arasi gostermiyor
Buseemm Meryem_3404 ay inşallah kötü bisey olmaz kuzum bende de sanci oluyor progestan yazdi onu kullanmaya basladim saglikla gelsin bebeklerimiz
Meryem_3404 Buseemm Amin insallah sağlıkla gelsin tek dileğim gittim doktora progestonu 3 e çıkardı çoğalmış kanama alanı dedi nolur dua edin 16 haftaya kadar çok dikkat etmeliymisim yoksa riskim yüksek onun hareketleri kalp atışını gördüm cinsiyetini öğrendim birsey olursa çok yıpranırim
Buseemm Gizse bnde de o sanci var düşük hapi vardi progestan onu kullaniyorum genisledigi icin normal galiba
Anonum Selam hanımlar bende 13 haftalıkken gittim %95 erkek dedi şuan 14+5 16 haftalık olunca tekrar çağırdı zeka ve 4’lü tarama testi yapmak için size ne dediler yaptıracak mısınız
Zeynep9120 Anonum 14+1 im bende erkek benmkide ikili testte sorun ckmadıgı icin diğer testlere gerek duymadı 20 haftadan snra ayrıntılı ultrasona gideceğim
Buseemm Meryem_3404 kalbini ferah tut gülüm bisey olmaz insallah nasibinde varsa her türlü olur zaten. Ben hala hareket etmelerini göremedim ve hala hissedemiyorum su an 15+5 ne zmn hissedicem aceba
Meryem_3404 Buseemm inşallah bizde 15 haftalik olmuşuz bugün gittim kanama alanını büyük görmedim dedi plasenta bir tık yakınmış rahim ağzına o kanama yapıyormuş bir ay sonra kontrole çağırdı yukarı çıkar inşallah bebeğim büyüdükçe
Elif5361 Buseemm 15 Haftalığım nasipse kızım olcak 🌸ara ara kramplar oluyor normaldir rahim büyüdüğü için dört gözle bebeği hissetmeyi bekliyorum 😍
Buseemm Elif5361 ne güzel cinsiyet de ogrenilmis bn hala ogrenemedim. Merakla bekliyorum cinsiyeti ve hareketlerini hissetmeyi
Elif5361 Buseemm doktorum 12 Haftalık iken söylemişti %98 kız diye oğlumda da aynı haftada söyledi 😍İnşallah sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz
Zeynep9120 Anonum bilemedim genelde doktorlar ikili yapıp dgerlerini yapmıyolar ama🤷♀️ zaten ikili test yaptıktan sonra dger testleri yaptırmak kafa karısıklıgı oluyomus hatalı ckıyoms
Rexpa Merhaba benimde 15+4 ben 10 haftalıkken genetik testi yaptırdım o zaman belli oldu cinsiyeti o yüzden ikili dörtlü hiç bir test istemeyeceğim dedi doktor çok şükür sağlıklı oğlum olacak Allah nasip ederse