LavinsMom Zlhaygt ay ben hamileyken oyleydiim. Bide aksam aksam olunca daha bi istiyo insan. Gündüz baksam hic canim cekmezdi 😁
-Gull- Zlhaygt ben ben benn 🙋🏻♀️ sen açmasaydın ben açacaktım bu postu masterchef’ten görüp yarın menüsünde yağlama olanlar diye 😅😅
DENIZ_55 Zlhaygt evet üzmeyelim onların bizim desteğimize ihtiyacı var yanliz bırakmayalım ne istese yapalım ilgilenmemiz lazım 😁🤣
DENIZ_55 Neferut ay ben bayılırım ama hamilelikte hamur işi fazla tüketmek istemiyorum başkada yapmam zaten
gizemyyyy Neferut hahahah benden başka birinin daha aynı söylemesi güldürdü 😂 yıllaaardır her izlediğimde aşırı canım istiyor müthiş bir yemek olduğuna emin gibiyim. Neyse ki bu sefer bulantılarım olduğu için çok yükselmicem 🙈
Neferut gizemyyyy gülmek yakışır size gülün gülün 😄 ya zor bir yemek de değil yıllardır canım istiyor bir kere yapmadım 🤦🏼♀️
DENIZ_55 Neferut kac haftaliksin canım ben daha erken diye şimdi yedin bjdaha yemem zaten ben 11+5 haftalım
Neferut DENIZ_55 ben 29 haftalığım canım ama biraz tansiyon sorunum var hem o yüzden hem de kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum o yüzden yemiyorumm
DENIZ_55 Neferut haklisin canım bende yemem o haftada rabbim sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah