aslaninannesi7 Sedasadeaslannn 17 haftalıkken seyirme şeklinde başladı, şimdi 23 haftalık olduk oğluşumla. Baya baya tekme atıyor içerden 🥰
Rukiisss Sedasadeaslannn pıt pıt hissetmiştim ilk olarak 18. haftada şuan 31+6 içimde balık gibi kıvrak ve hareketli 😚
mervedmrcn Sedasadeaslannn ben 16 haftalıkken gurultu gibi hissetmiştim 17. Haftamda çok net hissetmeye başladım ilk hamileliğim
Evrimnbe Sedasadeaslannn 18.haftada acaba mı dediğim şekilde hissediyodum anlık 20.haftada net hissettim eşin elini karnıma koyunca tekmelerini hissediyor 20+2deyim
Sedasadeaslannn aslaninannesi7 ya benim de seyirme gibi pıt pıt bişeyler oluyor acaba doğru mu emin olamamıştım☺️
akkaya_1234 Bende 17hafyadayim beklemedeyim 11,12 ve 16. Haftada birşeyler hissettim ama tam emin olarak hissetmek istiyorum bebişimi
aslaninannesi7 Sedasadeaslannn onu hissediyorsan ayırt ediyorsundur canım biraz daha geçsin iyice netleşir. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🥰
mervedmrcn Sedasadeaslannn daha sonraki haftalarda çok daha net olacak benimkinin şuan tekmeleri baya sertleşti uyumadığı sürece kıpır kıpır maşallah, gerçekten onu hissetmek muazzam bir duygu 💕
Brcs1 Sedasadeaslannn ben 21-22. Haftalarda hissetmiştim erkek bebekler daha geç hissediliyormuş ben çok panik olmuştum hissedemeyince. Sanki karnında baloncuk patlıyomuş gibi bir his daha sonra zaten görüntü olarak da seyiriyor çok değişik ama bol bol konuş konuşunca gerçekten tepki veriyor
Minnaksever Sedasadeaslannn ilk kizimda büyük tekmeyi 18de hissettim ikincide 17de ama tabi omdam önce minik pıt pıtlar hissediyodum 🙂