mothercup Benim de bu şekildeydi hatta daha da aşağıdan başlıyordu perde. Bilmeden önce ilk istediğim zaman hamile kaldım ama 7. Haftada kalbi durdu perdeyemi bağlıydı bilinmiyor çünkü kan pıhtılaşması da çıktı bende ama ileriki haftalarda da gelişimi durma ihtimali çok yüksekti çünkü alanı yoktu çok dardı. 1 yıl bekledim gebelik olmayınca rahim filmi çekildim ve iyi bir doktora gösterdim kesinlikle perdeyi almalıyız dediler ve ameliyat oldum zaten 20 dklık bir işlemdi. Sonrasında yapışıklık olmasın diye ameliyat esnasında spiral takıldı 3 ay durdu ve hormon ilaçları da kullandım tabi. Spiral çıkarıldıktan 3 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu. Kimyasaldan 9 ay sonra kaldım şuan şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür sorunsuz geldik bu haftaya kadarda. Size bu kadar ayrıntılı anlatmamın sebebi düşükleri ve kayıpları göze almayın sakın 20 dklık bir işlem için emin olun ameliyat olmak bu şekilde hamile kalmaktan daha risksiz. Hamile olduğum halde hala ilk kaybettiğim bebeğime ağlarım unutamıyorum bu şekilde olcağını bilseydim baştan aldırırdım perdeyi. Geçmiş olsun💫