Ftrhn Kızlar daha önce kimyasal düşüklerşm vs oldu o yüzden. Hiç bu kadar koyu testim olmadu böyle testi olup beta baktıran var mı değer nasıldı?
Kubraalp67 Ftrhn hayırlı olsun 😊 benim 10 gün geçmesine rağmen bu kadar net çıkmamıştı beta da 800 lerde çıkmıştı ilk öğrendiğim günde.
Meleklerin_annesi_003 Ftrhn 5 haftalık vardır rahat adetinizden hemen sonra hamile kalmışsınız tahminimce hayırlı olsun sağlıklı vaktinde kucağınıza alın inşallah
ykaya18 Oo çok iyi çıkmış, yarını bekleyemezseniz acilden kan verebilirsiniz, gönlünüze göre olsun 🙏🙏💚
Ftrhn ykaya18 çok teşekkür ederim. Yarın sağlık ocağında vereceğim canım çünkü kan sulandırıcı başlayacak doktorum inşallah sağlıklı ilerlerse
Ftrhn gulcin34 ya ne çıkmıştı değer hatırlıyor musunuz ? Sağlıklı gebelik de kan sulandırıcı iğne başlayacak doktorum da ondan merak ediyorum
Ftrhn Kubraalp67 çok teşekkür ederim canım. Bakalım benim nasıl olacak. Kan sulandırıcı kullanacağım eğer sağlıklı ise. Dua edin 🌺
Ftrhn Festinalente inşallah canım. Son gün test yapmak istedim erken öğrenince sürekli kan vermek zor oluyor inşallah güzel bir değer gelir çok teşekkür ederim 🌺
Ftrhn Meleklerin_annesi_003 aslında ovülasyon takibi yaptım canım biliyorum yumurtlama gününü. Şaun uygulama 3 hafta 3 günlük diyor