Sevgiiss Gonccc 21. Gün bugün çok geç dün pik değildi bak testlerimin hepisini attım az önce incele . Dün pik değildi bugün öğlen 2 de pik gibi akşam 9 da yaptım çatlamış gibi. Anlamadım yumurtlama oldu mu olmadı mı
Gonccc Sevgiiss bence kesin oldu baya koyu olmuş çizgi sonrada silikleştiğine göre çatlamış yani. Benimde ilk çocuğumda 2. Ayda olmuştu bu 2. Ler zor oluyor galiba 😀
Sevgiiss Maviss718 ya pcos var mı bilmiyorum. Benim oğlum var ona ilk aydan hamile kalmıştım. Adetlerimde 28-32 arası kesin olur. Bu ay adetimin 3. Günü doktora gittim korunmayı bırakayorum diye. Vajinal muayene yaptı yumurtalıklar rahim güzel dedi. Birde sorular sordu adet kaç gün sürer gibi gibi. Tamam dedi bir sorun yok
Sevgiiss Maviss718 oğlumda da bebek istiyorum dedim ilk ay ovülasyon kullandım net yumurtlama çatlama gördüm 17. 18. Günlerdi adetin. Şimdi testlerim koyu gitti kafam karıştı yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum ki
Maviss718 Sevgiiss canım bende pek anlayamadım sürekli koyuymuş acaba gebelikmi varr gebelik varkende koyu çıkıyor sen yinede gün aşırı ilişkiye gir bakalım
Sevgiiss Maviss718 yeni korunmayı bıraktım bugünde 21. Gündü bakalım değerlendireyim ben 😄 eğer bu ay olmazsa diğer ay hep aynı saatte 1 kez yapayım bu testi yoksa kafa karışıyor
Maviss718 Sevgiiss Evet zaten 1 kere yapman lazım aslında her gün aynı saatte ilk idrar olmayacaaak ve 2 saat öncesinden sıvı alımını bırak. Ama inşallah tutarda gerek kalmazz canımm gün aşırı ilişkiye girsen zaten her şekilde denk geliyor yani yumurtlamana en azından strest olmazsın yumurtluyommu yumurtlamıyormuyum diye 😂
Sevgiiss Maviss718 inşallah canım bu ay yumurtlamadan emin olamadım ya içim içimi yer diğer ay bakarım. Birde benim eşim her zaman evde olmuyor maalesef gün aşırı değerlendiremiyoruz . 2 gün çalıştığı oluyor gelemediği
Maviss718 Sevgiiss anladım canımm olmazsa diğer ay denersin yaa daha yeni korunmayı bırakmışsın hemen olcak değil yaa benimde 5. Senemde oldu mesela 😊
Maviss718 Sevgiiss Evet canım ilk doğumum olacak pcos var bende ben klomenle kaldım 5 sene sonunda Allah nasip ederse 7 ekime sezeryan günü aldık doğum yapcağım 39. Haftamda 😊
ervaca1507 Maviss718 bir de kilonuz veya eşlik eden insülin direnci vs var mıydı acaba ben de hsg çektirecektim bu ay ama enfeksiyon var dediler belirtim de yoktu. Bidahaki aya kaldı klomen veya yumurta geliştirici de sonraki aya kaldı
Maviss718 ervaca1507 Hayır çekilmedim benim uzun süren regl vardı onun için gittim 1 ay felan kanamam geliyordu doktor baktı pcos varmış duphaston verdi 3 ay adetimi düzeltmek için sonra klomene başladık 5 gün boyunca hap şeklinde içtim 2. Deneememde hamile kaldım
ervaca1507 Maviss718 anladımm şehir hastanesine mi gitmiştiniz bende hsg dediler herkesten istiyorlar ama süreci biraz uzatıyor işte klomen kullanırken yumurtanızı takip ettiler mi
ervaca1507 Maviss718 benim kilo vs problemim de olmadı genelde adet olunca 6gün sürüyor ama adetlerim düzensiz oluyor :(
Maviss718 ervaca1507 ben özele gittim evet 3. Günü başladım klomene 5 gün içtim 12. Günü yumurtlamam için çağırdı 1 tanesi 17 mmdi ona göre 14,16,18. Günlere ilişki önerdi ve tuttu.
Sevgiiss Gonccc valla ilki hemen oldu ilk aydan böyle streste yoktu. 2. Stres oldu 😄 siz 3. İçin mi deniyorsunuz