Nzlcnclk 7+1 Hamiişler 🌸🫶🏻 neler yaşıyorsunuz benim karın ve kasık da ağrılarım oluyor sizin de oluyor muu
Tugceaker Nzlcnclk ben 18 haftalığım ağrılar normal kanaman olmadığı sürece çünkü rahmin yavaş yavaş büyüyo benm hala ağrılarım oluyo canm
Nurella07 Nzlcnclk 5+6 haftayiz bizde sabah ve akşam bulantimiz ayrıca halsizlik ve çok az kasık ağrısı eşliğinde gidiyoruz
Nzlcnclk Tugceaker Çok şükür kanamam yok doktorum da öyle söylemişti yerleşmeye çalıştığı için diye ama bazen de hiç bi ağrım olmuyor iki türlü de bi endişe yaşıyorum canım🥹
Nart Tugceaker bende 18+3 haftalığım sizin de arada vajina kemikleriniz ağrıyor mu fazla ayakta durunca yada yürüyünce
Nzlcnclk gulcin34 evet bazen sağ bazen sol ağırlıklı değişebiliyor genel olarak nasıl hissediyorsun kendini sende de uyku var mı sürekli
Nzlcnclk Nurella07 Aşırı halsizlik ve sürekli uyku eğilimi oluyor mu sende de böyle yataktan kalkasım gelmiyor🫣
Nzlcnclk Pembe4242 Maşallah 🫶🏻 Allahın izniyle sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah canım benim az kalmış biz daha basındayız 🫣🫶🏻
Tugceaker Nzlcnclk evet basen döngü gününe denk geliyo basende karnın kasıkların büyüdüğü için ağrı oluyo
Nurella07 Nzlcnclk olmaz olur mu uykum geliyor sürekli ve halsizlik cabası bide gece 50 kere kalkıp lavaboya gitmek yokmu beni bitiriyor
Baby_B Nzlcnclk ben 6.haftadan 12.haftaya kadar kustum 7 kilo verdim canim 2.trimestera girmemle istahim acildi cok sukuur Suan sadece mide yanmasi var,soguk süt iyi geliyor❤️ Saglikla gelsin bebisler
gulcin34 Nzlcnclk Normalde çok enerjik güler yüzlü bi insandım yorgunluk bilmezdim ama şimdi yavaş yavaş temizlik yapıyorum yoruluyorum sanırım kusmalar başlıcak su içerken midem bulanıyor. Hamilelik şimdiden beni hırpaladı 😁😁😁😁
Nzlcnclk Baby_B Biri bitmeden birini yaşıyoruz valla🫣 miğde yanması ben de yaşıyorum ama süt ben de şişkinlik yapıyor maalesef fazla tüketemiyorum
Nzlcnclk gulcin34 Valla benim de miğde bulantım oluyor ama öğürtü falan olmuyor sadece boğazım gıcıklanıyor ama ben aşırı domates yiyorum bulantımı geçiriyor 🫣😂 temizliğe gelince de her kalktığım gün hazırsız hissediyorum 🫣 doktor vitamin vs birşeyler verdi mi sana
Nzlcnclk Pembe4242 valla canım hiç bitmeyecek gibi sanki bi yandan çok heyecanlı ve sabırsız bi yandan kendimi bitik gibi hissediyorum bitkin halsiz hiç birşey yapmak istemeyen 🥹