Nurella07 TaleWind hayır yok canım zaten zararsız ben 5+6 yım 2 defa içmek zorunda kaldım berbat bir baş ağrısı çekiyordum az da olsa iyi geldi içip ılık bir dus aldım rahatliyordum doktorum da çok agrirsa kullanabilirsin demişti sadece parol ama
akkaya_1234 TaleWind bence elinden geldiğince kullanmamaya çalış zaten parol cok da etkili bir ilaç değil dua et geçmesini bekle dinlen uyu dus al öyle geçirmeye calis ben öyle yapıyorum
Nurella07 TaleWind içebilirsin hiç bir sıkıntı olmuyor hatta içtikten sonra ılık duş al çıkarken ayağına bir tas soğuk su dök çok iyi geliyor birde mentol taşı var bas ağrısı bel agrisina çok iyi geliyor masaj yaparak kullaniyosun
Maviss718 TaleWind tansiyonunuda ölçtür canım tansiyon problemin olabilir. İçebilirsin zaten parol dışında birşey içemiyoruz
Maviss718 TaleWind Evet canım fayda etmiyor da işte biraz hafifletiyor günde 3 e kadar içebiliyoruz ama hiç faydası yok diş aprısında kullanmıştım
Nurella07 TaleWind malsf biraz etkisiz eleman ama az da olsa ise yarıyor ya ben migren ağrısı çeken biri olarak parol la 3 gün sonunda ağrıyı bitirdim arveles olsa anında kesiyor da kullanmak yasak malsf onu