Gunes10 dygsss teşekkür ederim Allah razı olsun evet evet 4+ 3 te vajinal ultrasonla keseyi gördük bu sabahta( 5+ 6 )kontrole gittim hem bebişi gördük hem kalp atışını ☺️
Gunes10 dygsss inşaallah 🤲🏻 Kese çok küçük olduğu için karından görülemeyebiliyo ama vajinal görünüyo benim beta 2000 civarı idi görüldü ☺️
dygsss Gunes10 evet yaa iki gündür bende öyleyim hem üşüyorum aynı zamanda vücudum yanıyor adet olacakmış gibi ağrı aslında kanımda çıktı de insan yinede korkuyor adet mi olcam diye 🥹
Gunes10 dygsss hiç sıkıntı yapmayın 6 haftalığım o ağrılar hala var geliyo gidiyo o da normal rahim büyümeye başlıyo bebek iyice yer ediyo kendine çok şiddetli ağrı ve kanamalı olmadığı sürece sorun olmaz rahat olun 😊
dygsss Gunes10 inşallah canım 8 gibi falan e nabıza düşüyor inşallah yükselmiştir 🙏🏼 doktor haftaya cuma keseyi görmüş oluruz dedi inşallahh ya bi kimyasalım var o yüzden korkuyorum yükselmediyse diye
Gunes10 dygsss sıkıntı yapma lütfen genelde kimyasalın arkasından gelen gebelikler sağlıklı oluyor bu da sağlıklı olur Allah’ın izniyle iyi düşünelim iyi olsun 🌸