HazelSeren Kızlar hiçbiri tutmadı doktor bugun pat dıye erkek dedi ben kız hayali kurarken 😀 herşey sağlıkla hayırla olsun inşallah 🙏 Tüm hurafeler tutmadı sadece makas bıçak olayı tuttu ötekilerin hepsi yanlış😀😀
zszs4721 HazelSeren yüzük testinde kimi daire kız ileri geri erkek kimi de tam tersini söylüyor. Sizin yüzük testinde daire mi çizmişti ileri geri mi yapmıştı?
mirali35 HazelSeren gebe kaldığın yaş ve ayı söyler misin merak ettim bende bakayım çevremde çoğu kişinin tuttu da şaşırdımm
HazelSeren zszs4721 benım yuvarlak oldu her zaman canım oğluma hamıleyken düz gıdıyodu bunda yuvarlak olunca sevındım bende kız dıye😀
zszs4721 HazelSeren nasip kısmet sağlıklı olsunlar da Rabbim selametle kucaklamayı nasip etsin canım🥰 Belki üçüncü kız olur😄
AdaEcem mirali35 bunu nasıl hesaplıyorsun. Yaş 35 sat tahmini 27.11.2024 olursa hesaplar mısın, 🙏 gerçi bunlarda tutmuyor da merak ettim
mirali35 HazelSeren ay evet kız gösteriyormuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇 ama eğer mayısta hamile kaldıysan erkek gösteriyor😂
HazelSeren mirali35 kız mı 😀 doktor erkek dedı 😀😀 ve pat dıyede söyledı bende kız bekliyodum ama erkekmıs😀
mirali35 AdaEcem AdaEcem bir yaş büyütüp hamile kaldığın aya bakılıyor sat kasımsa muhtmelen aralıkta hamile kalmışsın o da kızı gösteriyor
AdaEcem mirali35 açıkçası Kasım da 35 yaş bitiyor Aralık’ta 36 yaşından gün almaya başlıyorm😆36 yaşa mi 2 yaş ekliyorum 🤭